Ga naar inhoud

Grootbeeld LCD-TV's


Aanbevolen berichten

Hoi. Ik wil voor in de slaapkamer ook een TVtje aanschaffen, maar dan niet zo'n kleine. Er is een budget van ong. 900-1000 eurie. Nu heb ik overal in Hengelo en omgeving gekeken, en ook op diverse internetsites (alhoewel ik niet zo snel zo'n ding bij een webshop zal halen), maar ik zie overal alleen maar breedbeeld TV's. Ik heb het totaal niet op breedbeeld, met TV kijken wordt het er gewoon niét mooier op. Kleine formaten (17-18-21") krijg ik wel te zien voor grootbeeld formaat, maar ik ben eerder op zoek naar een 24-26" TV. Iemand hier een idee ? Alvast bedankt. MvG ps: het ding moet wél 2 scart aansluitingen hebben.
Link naar reactie
[quote:77ba3dbf1d="MReLecTro"]Ik heb het totaal niet op breedbeeld, met TV kijken wordt het er gewoon niét mooier op.[/quote:77ba3dbf1d]Maar dan heb je het specifiek over 4:3 TV-uitzendingen? Want met 16:9 uitzendingen heb je toch wel wat aan een breedbeeld? En als je een DVD-tje kijkt? 16:9 breedbeeld TV's zijn ook te switchen naar 4:3, dus je zou ook gewoon een joekel van een breedbeeld kunnen kopen als je de ruimte ervoor hebt. Kijk bijv. eens naar de Mirai T3715C (uitgerust met dual scart en HDMI). http://tweakers.net/pricewatch/137489/Mirai-T3715C-(37-inch)-prijzen.html http://www.nl-mirai.com/ProductDetails&product_id=38&cat_id=44 Als je 37" te groot vindt, kun je ook eens kijken naar de 32" Tatung V32EMRO (eveneens dual scart en HDMI). http://tweakers.net/pricewatch/138983 http://www.tatung.com/en/dm_422.asp?prod_id=V32EMRO (EU model)&prod_item=32¡¨LCD TV#
Link naar reactie
[quote:84e4267aaf="NoepZor"]Een TV koop je voor minstens 5 jaar, RTL Nederland gaat dit najaar al over naar volledig breedbeeld dacht ik. Ik zou dus gewoon voor een breedbeeld exemplaar gaan.[/quote:84e4267aaf] Dat kan wel wezen, maar zoals eerder gezegd .. ik vind breedbeeld niet wat. Ik vind het lelijk. Maar die philips, is dat wel grootbeeld dan ? en hoe groot ?
Link naar reactie
[quote:14c127fe63="NoepZor"]Een TV koop je voor minstens 5 jaar, RTL Nederland gaat dit najaar al over naar volledig breedbeeld dacht ik. Ik zou dus gewoon voor een breedbeeld exemplaar gaan.[/quote:14c127fe63] Da's zo'n beetje 10+ jaar nadat de tv's met die techniek in de winkel staan ... ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Breedbeeld beweert zelfs 14 jaar als uiterste grens!) Kun je nagaan hoe lang het duurt voordat nieuwe technieken zoals HDTV ooit bruikbaar zijn hier (om over 3D tv nog maar te zwijgen ;)). En aangezien anno 2005 nog maar 20% van de nederlandse tv in breedbeeld is (tov 90-95% bij onze zuiderburen !) ... // --- Ik zou zelf met een budget als dat nooit voor een LCD-tv kiezen. De exemplaren die ik in de winkel heb gezien hebben zo'n verschrikkelijk slecht beeld (veel blokkerig beeld alsof je naar een slechte Divx-film kijkt) dat zelfs de goedkoopste 'gewone' tv nog beter beeld heeft.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...