Ga naar inhoud

Trust Silverline 640U USB Headphones


Aanbevolen berichten

Hallo, een tijdje terug hoorde ik een klasgenoot praten over dat ie een nieuwe headset had, met 7.1 Suround Sound, eerst dacht ik dat dit niet bestond, maar blijkt er dus wel te zijn. Is van Trust :-? [img:89d74ab568]http://www.trustreseller.com/_images/products/230/14199.gif[/img:89d74ab568] [url=http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14199]Trust Silverline 640U USB Headphones[/url] Hij sprak ervan dat er echt waanzinnig goed geluid uit kwam, maar daar heb ik nog zo m'n twijfels bij. Dingetje kost 35 euro bij de [url=http://www.dixons.nl/De_online_winkel/ProductDetail/xp/shop/computers/accessoires_en_supplies/speakers_en_headsets/TRUST+Trust+Silverline+640U+headset.7050804/default.aspx]Dixons[/url] Is er misschien iemand die ook zo'n hoofdtelefoon heeft, en mij misschien kan vertellen of dit daadwerkelijk zo'n goed headsetje is 8) Alvast bedankt :wink:
Link naar reactie
ik heb hem gehad was wel goed geluid maar, in vergelijken met mijn nieuwe headset is dat ding waardeloos. ik heb nu een steel 5h usb gaming headset. deze heeft echt waanzinnig geluid. maar deze headset kost wel 80 euro. moet er bij zetten dat het virtual surround is. [url]http://www.perfect-systems.nl/img_resize_Big.asp?img=image/producten/69626-big.jpg[/url]
Link naar reactie
Als je een goede koptelefoon wilt dan kun je beter de computerzooi aan de kant schuifen en gewoon een sennheiser of een koss kopen. De 7.1 van de trust is "virtueel surround" , een software matige surrogaat die je het idee moet geven van een 7.1 speaker opstelling. Die virtual surround zit standaart in nagenoeg iedere dvd afspeel software, daar heb je die trust niet voor nodig. Echte 5.1 koptelefoons bestaan wel zoals de zalman ZM-RS6F+M http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 Daar zitten tenminste meerdere luidsprekers in zodat je iig daadwerkelijk 5.1 krijgt,uiteraard heeft dat wel een consequentie voor het gewicht en formaat. Of het werkt is maar de vraag, surround geluid hoor je met twee oren,het tijdsverschil in aankomst van de geluidsgolven tussen je linker en rechteroor maken dat je de locatie van de geluidsbron kunt bepalen. Als je zoals bij de zalman oplossing meerdere speakers voor 1 oor plaatst kun je met dat ene oor nog steeds geen richting bepalen waar het geluid vandaan komt en aangezien je met een koptelefoon niet met je linker oor het geluid uit de rechter koptelefoon kunt horen is het hoogst twijfelachtig of dat dan ook allemaal wel werkt.
Link naar reactie
Mijn nieuwsgierigheid ging mijn verstand te boven, en dus heb ik ervoor besloten om toch maar ff langs de Dixons te fietsen en zo'n headsetje te kopen. 8) Al had ik er zelf ook mijn twijfels bij, ik moet zeggen dat het geluid wat eruit komt me bijzonder goed bevalt, is ontzettend helder. Heb er totaal geen last van dat ie op mijn hoofd zit, hij zit lekker comfortabel, dus ik heb niets te klagen. Uiteraard zijn er betere te koop, maar je hoort me zeker niet klagen gezien de prijs-kwaliteitsverhoudig. :D In ieder geval bedankt voor de reacties. :wink:
Link naar reactie
  • 3 maanden later...
Zelf heb ik onlangs ook zo'n setje gekocht. Bij het spelen van spelletjes levert het echter grote problemen op. Bijvoorbeeld in FIFA 2006, de headset denkt dat ie een muis is en scrollt door alle menu's heen. Dat is niet te stoppen. Ik heb al van alles geprobeerd, o.a. inpluggen in andere USB poort, verwijderen en opnieuw installeren stuurprog. etc. Iemand een idee wat er aan de hand is? Snap er niks van. :cry: :cry: :cry: :evil: :evil:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...