Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Oke ik heb besloten om toch wat meer geld uit te geven voor een 5.1 set. Het wordt de G500 http://nl.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814 Maar nu twijfel ik nog hoe goed je het verschil hoort tussen de audigy 4 en een xfi Xfi: http://nl.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066 zon 105€ of de audugy 4: http://nl.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14103 Prijs verschil is zon 50€. Het geld maakt me niet super veel uit maar je moet het wel kunnen horen uiteraad. Wel wat reviews gelezen maar is er iemand die b.v weleens bf2 heeft gespeels met een audigy en xfi. Als het echt mooier klinkt wil ik er wel wat extra aan uit geven, tenslotte kun je veel langer met een geluidskaart doen dan b.v vga. Kaart is zowat alleen voor games. Ik heb al weleens een audigy 2 en 4 geplaatst maar wat nu het geluid verschil is met een xfi in games.
Link naar reactie
Voor gamers is het grote verschil denk ik de EAX-ondersteuning. De Audigy-serie ondersteunt t/m EAX 4.0, X-Fi t/m EAX 5.0. Nieuwe games zullen wel EAX 5.0 geluidseffecten krijgen en voor bepaalde games van nu zullen er waarschijnlijk wel EAX 5.0 patches beschikbaar komen/zijn. Kortom: voor een gamer moet EAX 5.0 bij X-Fi de meerprijs t.o.v. de Audigy waard zijn ...
Link naar reactie
Is inderdaad geen geld voor een goed 5.1 setje. Er zit best een groot gat tussen budget setjes en high end setjes. Dit setje is volgens mij voor 149€ de beste koop die je kunt doen voor een 5.1 set. Winkel 2 = 180€ en winkel 3 al= 230€. http://tweakers.net/pricewatch/127229 De gewone consument die niet op tweakers zit treft dit setje dus aan voor 250€. Eigenlijk best raar dat er bijna geen middenmoot setje worden gemaakt. Het is of tot +-70W rms of 300+W rms. De prijzen zijn ook zo of weinig of veel geld.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...