Ga naar inhoud

Geluidsprobleem


Aanbevolen berichten

Hallo iedereen, Ik ben nieuw en ik hem meteen een vraagje of eigenlijk een probleempje: Als ik muziek wil luisteren komt dit er te staan: http://i3.tinypic.com/w16337.jpg Als ik windows opstart hoor ik ook niks. Ik heb ook al gekeken in de volumeregeling maar daar kan je niks aanklikken. Er staat niks gemarkeerd. Wie kan mij helpen, alvast bedankt.
Link naar reactie
ga eens naar deze computer>eigenschappen>hardware>apparaatbeheer en dan kijken bij besturing van geluid en spelletjes. Staat hier een uitroepteken of een melding. Is je computer nieuw of is dit de eerste keer dat je deze melding krijgt? Als je een geluidskaart hebt zou je daar een cd van moeten hebben met de juiste drivers...
Link naar reactie
[quote:20bfc71e92="Hans.Vosman"]Tja, draai eerst eens Everest om uit te puzzelen welk moederbord je hebt (ingeval het een onboard geluidskaart betreft)[/quote:20bfc71e92] Maar dat had de TS toch al gedaan in het bericht van 21 Apr 2006 13:19. Het zou om een Asus A7V8X-X gaan met een VIA AC97 Enhanced Audio Controller. De drivers zouden op de meegeleverde cd moeten staan. Of te [url=http://support.asus.com/download/download_item_nn.aspx?product=1&model=A7V8X-X]downloaden[/url] zijn.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...