Ga naar inhoud

HDD recorder met 2 tuners?


Aanbevolen berichten

Hitachi dvd-recorder met 1 terabyte schijfruimte Electronicabedrijf Hitachi brengt in oktober een dvd-recorder op de Japanse markt, die beschikt over één terabyte opslagcapaciteit. Hiermee kunnen gebruikers tot twee maanden aan tv-uitzendingen opnemen. Auteur: Jeffrey Weller Het apparaat wordt uitgerust met twee harde schijven van elk 500GB en twee tv-tuners, waardoor twee uitzendingen tegelijk kunnen worden vastgelegd. De tuners ondersteunen zowel analoge als digitale televisie-aansluitingen en kunnen tot 68 uur HDTV-uitzendingen opnemen in de hoogste kwaliteit. In de laagste opnamekwaliteit kan men twee maanden non-stop opnemen. De DV-DH1000W, zoals het apparaat gaat heten, heeft ook een dvd-brander aan boord voor het opnemen en afspelen van dvd's. Hitachi verkoopt de dvd-recorder met harde schijf vanaf oktober in Japan voor een prijs van omgerekend ongeveer 1700 euro. Wanneer het opnamemonster in Nederland moet uitkomen, is nog onbekend.
Link naar reactie
[quote:57d6d25ce7="amira"]ja die zijn er (twin Freeview tuners ) kijk [url=http://shopping.kelkoo.co.uk/b/a/ss_hdd_recorders_with_twin_tuner.html]hier[/url] of zoek zelf ff met google naar twin Freeview tuners[/quote:57d6d25ce7] freeview is een digitaal televisie systeem in engeland volgens mij, heb je aan zulke hdd recorders wel wat in nederland? ook als je geen digitale televisie hebt?
Link naar reactie
Je hebt TV kaarten die TV analoog, TV digitaal (Sateliet, Kabel) ondersteunen. Je kan ook 2 kaarten plaatsen, werkt als je het goed doet zonder probleem op een PC. Als je bij HT en audiovideosystemen op forums kijkt, dan zijn er nog tal van problemen met veel recorders. Een filmpje wegschrijven is geen probleem, maar als je de mogelijkheden van de VideoDVD recorders bekijkt, dan zijn er nog vrij veel problemen. Er zijn ook veel aanbiedingen. :D:D:D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...