Ga naar inhoud

DVD-R of DVD+R


Aanbevolen berichten

Het zijn gewoon twee verschillende standaards om dvd's te beschrijven. De + versie wordt het meeste gebruikt, en is waarschijnlijk ook het beste, en de schijfjes het goedkoopste. De meeste dvd-branders ondersteunen tegenwoordig beide formaten wel. Wat oudere stand-alone dvd spelers willen wel eens enkel de - versie ondersteunen.
Link naar reactie
[quote:ea295c9e9a="gerben"]Het zijn gewoon twee verschillende standaards om dvd's te beschrijven. De + versie wordt het meeste gebruikt, en is waarschijnlijk ook het beste, en de schijfjes het goedkoopste. De meeste dvd-branders ondersteunen tegenwoordig beide formaten wel. Wat oudere stand-alone dvd spelers willen wel eens enkel de - versie ondersteunen.[/quote:ea295c9e9a] Sorry Gerben, maar nu weet ik het verschil nog niet.
Link naar reactie
[quote:7b8911f39a="gerben"]Het verschil is totaal oninteressant voor de gemiddelde gebruiker. Je hoeft alleen maar te weten dat ze niet uitwisselbaar zijn, en dat + het meeste gebruikt wordt. Maar met google vind je genoeg informatie, mocht je er in willen verdiepen. http://www.videohelp.com/dvd http://www.dvddemystified.com/dvdfaq.html#4.3.5[/quote:7b8911f39a] Genoeg leesvoer Gerben BEDANKT!! :D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...