Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Nadeel van editors als Audacity of de Nero-editor is dat ze het bestand eerst naar wav decoderen, bewerken en daarna weer naar mp3 encoderen. Bij deze laatste slag treedt kwaliteitsverlies op. Je kunt daarom beter een tooltje gebruiken dat direct mp3-bestanden kan bewerken, zoals bijvoorbeeld [url=http://home.hccnet.nl/p.luijer/]MP3Cutter[/url].
Link naar reactie
[quote:5c5c71a606="mephi"]Nadeel van editors als Audacity of de Nero-editor is dat ze het bestand eerst naar wav decoderen, bewerken en daarna weer naar mp3 encoderen. Bij deze laatste slag treedt kwaliteitsverlies op. Je kunt daarom beter een tooltje gebruiken dat direct mp3-bestanden kan bewerken, zoals bijvoorbeeld [url=http://home.hccnet.nl/p.luijer/]MP3Cutter[/url].[/quote:5c5c71a606] Je idee bevalt me buitengewoon. Echter als ik versie 3 wil downloaden krijg ik niet thuis, of beter gezegd: " Not Found The requested URL /p.luijer/mp3cutter301.zip was not found on this server. Apache/1.3.26 Server at home.hccnet.nl Port 80 " Nog een hint? b.v.d.
Link naar reactie
[quote:6cab91359a="Martijn Hogendorf"][url=http://www.google.nl/search?q=mp3cutter&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:nl-NL:official]mp3cutter[/url][/quote:6cab91359a] Dan kom ik toch via een omweg op dezelfde site uit waar ik versie 3 niet van kan downloaden zoals eerder omschreven. De versie 4 kan ik wel krijgen maar volgens mij is dat een Beta Versie die nooit is afgemaakt of vergis ik me. Ik ben inmiddels wel wat shareware v.e. ander "merk" tegengekomen. Voor het geval iemand iemand versie 3 "in voorraad heeft" zou ik het graag vernemen. Ik weet zo gauw niet hoeveel er in het forumpostbusje mag maar anders kan ik via dat busje wel mijn emailadres geven.
Link naar reactie
[quote:3c593dc2ef="gerben"]Zo te zien werkt [url=http://www.softpedia.com/progDownload/MPCutter--Build--Beta-Download-16288.html]deze [/url] wel.[/quote:3c593dc2ef] Ja die werkt! Is wel eerder genoemde "Beta-Versdie" zonder ingebakken helpfile met omweg heb ik inmiddels wel een gebruiksaanwijzing Websites in worddocument geplaatst.Ik vindt het niet erg intuïtief werken( maar ben en gigantische leek met dit spul) dus zal een dezer dagen eens kijken of ik er uitkom en of het goed werkt. Iemand met gebruikerservaring??
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Nero zoals de collega eerder ook aangeeft, op eigenschappen klikken als je een mp3 hebt toegevoegd, en dan op splitsen, Bestandje afspelen met je mediaspelertje en kijken op welk punt je het geknipt wilt hebben, vervolgens dat frame aangeven bij begin en eind, let op hij ziet geen uren dus doortellen in minuten in Nero.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
[quote:80fd5b774f="marotick"]directcut http://www.wintotal.de/softw/index.php?rb=46&id=737 Daarmee kan je ook opnemen direct in mp3 formaat. Jack Marotick[/quote:80fd5b774f] Ziet er zo te zien goed uit! Heb je er zelf mee gewerkt? Voor mij was het een eenmalig project ik heb wel Mp3 in de auto, maar die rip ik van mijn eigen Cd's en daar heb ik geen Mp3 cutter voor nodig. Maar toch wel aardig om persoonlijke ervaringen te horen voor medelezers denk ik.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...