Ga naar inhoud

Packard Bell Easy DVD Recorder


Aanbevolen berichten

Heeft iemand hier toevallig al ervaringen met de vrij nieuwe [url=http://www.packardbell.nl/products/node1795.asp]Packard Bell Easy DVD Recorder[/url]? Met googelen kom ik alleen [url=http://www.planetenumerique.com/article.php3?id_article=181]deze[/url] Franse test tegen, en dat is nou niet gelijk m'n sterkste taal. Maar het eindoordeel is geloof ik wel positief. Voordeel van dit apparaat is dat je kunt afspelen en opnemen én dat het tegelijkertijd compatibel is met o.a. DivX. Lijkt me wel handig, maar ik heb totaal nog geen ervaringen met dit soort apparaten, waar je op moet letten en zo, vandaar m'n vraag hier.
Link naar reactie
Ik heb geen ervaring met die speler, maar wat betreft je probleem met de Franse taal heb ik nog wel een kleine tip: je kunt de url van de pagina eens door Babelfish gooien en kijken wat die daar van maakt: http://world.altavista.com/babelfish/tr Ik heb 'm net even van F -> NL laten vertalen en daar rolt een op zijn minst 'merkwaardige' vertaling uit... ;-)
Link naar reactie
[quote:eba7189dac="Captain_Kansloos"]Ik heb 'm net even van F -> NL laten vertalen en daar rolt een op zijn minst 'merkwaardige' vertaling uit... ;-)[/quote:eba7189dac] Ja....is wel lachen [off-topic]: '[i:eba7189dac]Het gerookte zwarte plastic van de voorgevel schittert zoals s’il d’être in de was gezet kwam. Hij neemt met grijs van het raamwerk een beslissing. L’ensemble maakt een indruk van robustesse los[/i:eba7189dac]'. of '[i:eba7189dac]De la DVD n’est natuurlijk niet gelegen op het centrum maar op de linkerkant van het platina. Hij wordt discreet door een valdeur verborgen[/i:eba7189dac]'. [/off-topic :) ] @Ravager: bedankt voor je reactie, ik zal het ding eens gaan bekijken in de winkel.
Link naar reactie
  • 8 maanden later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...