Ga naar inhoud

waarom zouw je een plus formaat dvd willen kopen


Aanbevolen berichten

Een reden om het + type te gebruiken kan zijn vanwege bepaalde voordelen. Het + type is technisch enigzins anders, dus met bepaalde andere eigenschappen. Je kunt er veel over vinden via het internet. Wil je het fijne ervan weten, dan zul je hoogst waarschijnlijk bij Philips moeten zijn, zij hebben het ontwikkeld. (Geven de exacte details niet vrij voor publicatie.)
Link naar reactie
[quote:21adf15271="Jaap H"]Een reden om het + type te gebruiken kan zijn vanwege bepaalde voordelen. Het + type is technisch enigzins anders, dus met bepaalde andere eigenschappen. Je kunt er veel over vinden via het internet. Wil je het fijne ervan weten, dan zul je hoogst waarschijnlijk bij Philips moeten zijn, zij hebben het ontwikkeld. (Geven de exacte details niet vrij voor publicatie.)[/quote:21adf15271] Wat een vaaaaag antwoord zeg. :-? Ondanks wat vaak beweerd wordt, geeft -DVDR minder problemen dan +DVDR op huiskamer DVD spelers, DVD+R die gebrand worden als DVDROM, is ook voor 95 % afspeelbaar op een home toestel. Wat betreft voordeel - en + Zowat alle "pc" branders kunnen overweg met beide media. Anders is het wat betreft de media zelf; + is makkelijker te vinden dan - . Verschil in kwaliteit ? Geen .
Link naar reactie
[quote:63b94ac5a1="Eddy X"][quote:63b94ac5a1="Jaap H"]Een reden om het + type te gebruiken kan zijn vanwege bepaalde voordelen. Het + type is technisch enigzins anders, dus met bepaalde andere eigenschappen. Je kunt er veel over vinden via het internet. Wil je het fijne ervan weten, dan zul je hoogst waarschijnlijk bij Philips moeten zijn, zij hebben het ontwikkeld. (Geven de exacte details niet vrij voor publicatie.)[/quote:63b94ac5a1] Wat een vaaaaag antwoord zeg. :-? Ondanks wat vaak beweerd wordt, geeft -DVDR minder problemen dan +DVDR op huiskamer DVD spelers, DVD+R die gebrand worden als DVDROM, is ook voor 95 % afspeelbaar op een home toestel. Wat betreft voordeel - en + Zowat alle "pc" branders kunnen overweg met beide media. Anders is het wat betreft de media zelf; + is makkelijker te vinden dan - . Verschil in kwaliteit ? Geen .[/quote:63b94ac5a1] ' Wat een vaaaaag antwoord zeg. :-? ' Pot verwijt de ketel? Je gebruikt woorden als: 'vaak', 'minder', 'zowat', 'makkelijker', niet bepaald exact gedefinieerd. :o Verschil in kwaliteit tussen het + type en het - type is er trouwens wel degelijk. Met het + type zijn een aantal zaken mogelijk die niet met het - type kunnen. (Wel te vinden via het internet.)
Link naar reactie
Het hangt er van af welk formaat je voorkeur heeft. Let op welk formaat je standalone-speler aan kan als je ze daarvoor gebruikt. Die van mij bv werkt alleen met -R(W) (en heb meer ervaringen waaruit blijkt dat - op meer standalones wordt afgespeeld dan +), waardoor ik deze ook koop. Maar DVD+R(W) is goedkoper en gebruik ik voor data opslag ed. Qua [i:8f6c309626]kwaliteit[/i:8f6c309626] maakt het niks uit, alleen zijn er zoals gezegd met DVD+R(W) weer andere dingen mogelijk dan met DVD-R(W). Meer info vind je [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&q=verschil+dvd+%2B+-&lr=]overal[/url].
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...