Ga naar inhoud

legaal downloaden voor 40$


Aanbevolen berichten

[quote:47f8d6d050="Eddy X"]Deze is pas goedkoop: http://www.allofmp3.com/ Prijs: 0.02 USD per 1MB[/quote:47f8d6d050] Dit zijn een stelletje oplichters, je download dan gewoon via p2p en dat is gratis. Om legaal te downloaden kun je het beste nieuwsgroepen gebruiken inderdaad, daar hoef je nl niet te uploaden. Vaak is het bij je provider standaard te gebruiken (even navragen als je dat niet weet) en kost het niets extra's.
Link naar reactie
[quote:b5d3ee257c="Salseros"][quote:b5d3ee257c="Eddy X"]Deze is pas goedkoop: http://www.allofmp3.com/ Prijs: 0.02 USD per 1MB[/quote:b5d3ee257c] Dit zijn een stelletje oplichters, je download dan gewoon via p2p en dat is gratis. Om legaal te downloaden kun je het beste nieuwsgroepen gebruiken inderdaad, daar hoef je nl niet te uploaden. Vaak is het bij je provider standaard te gebruiken (even navragen als je dat niet weet) en kost het niets extra's.[/quote:b5d3ee257c] allofmp3.com een stelletje oplichters noemen, is misschien wat kort door de bocht . Deze site maakt gebruik van de gebrekkige russische wetgeving. Het lukt de muziekindustrie echter niet om ze hierop aan te pakken. zie ook: [url]http://www.webwereld.nl/nieuws/20962.phtml[/url] Het klopt verder dat alleen downloaden volgens de Nederlandse wetgeving legaal is (zolang je niet upload). Ik denk echter dat de TS met legaal bedoeld dat de rechthebbende muzikant ervoor betaald krijgt.
Link naar reactie
Mss nog een andere tip. Deze las ik in het chip blad. Er zijn websites die muziek in audio streaming aanbieden. 1 cent om een nummer 1 keer te luisteren. Nu is de wetgeving zo dat je dingen mag opnemen. En audiostreaming kun je met een aantal pakketten heel gemakkelijk opnemen. Dus heb je legaal voor 1 cent een nummer. Lekker goedkoop toch. En de bitrate ligt als je aangeeft in je account dat je breedbant hebt op de 320 kbps. Ver boven standaard dvd kwaliteit. :D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...