Ga naar inhoud

van een original song een instrumental maken


Aanbevolen berichten

  • 2 maanden later...
er is een winamp plug-in 'pacemaker' [url]http://sky.prohosting.com/oparviai/pacemaker[/url] die je in staat stelt om somige zang er real-time uit te filteren. Werkt soms, soms ook helemaal niet, afhankelijk van de bron. Als het je te doen is om b.v. zelf mee te spelen op je eigen instrument, zoek dan b.v. naar midi-files op het net met jouw titel. Die kun je in vele mediaplayers (oa. ook weer winamp) afspelen. Dit geeft in sommige gevallen een redelijk resultaat.
Link naar reactie
[url=http://www.luxuriousity.com/karaokedownload.htm] kijk hier [/url] p.s zit ook standaard in nero voor een goed resultaat moet je een goede stereo song hebben dus met zang in de rechter en linker kanaal deze worden opgeheven door het spul 180 graden te draaien, vandaar maar meestal hebbie niet zo'n goed resultaat
Link naar reactie
[quote:a2683aa754="wincustomize rulezzzz"]De beste oplossing is toch de instrumental downloaden met een p2p prog Ik weet alleen niet of dit ook illigaal is als je de normale versie hebt[/quote:a2683aa754] Muziek downloaden is [b:a2683aa754]niet[/b:a2683aa754] illegaal als het voor prive gebruik is. Uploaden is echter [b:a2683aa754]wel[/b:a2683aa754] illegaal.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...