Ga naar inhoud

NEC 2500A naar 2510A (DL) Firmware


Aanbevolen berichten

Ik heb nu ongeveer 6 weken een dvd brander van NEC (de 2500A) en ik had op het internet nog gezocht naar nieuwe firmware, daar kwam ik een gecrackte firmware van de 2510A tegen. Deze heb ik uitgeprobeerd en ik zag met Nero InfoTool dat ik nu ook DualLayer kan branden! [img:5f941af657]http://webfreak.freeprohost.com/images/Nero_InfoTool_NEC_2500A.JPG[/img:5f941af657] [b:5f941af657]Gebruik op eigen risico![/b:5f941af657] Het zou kunnen dat NEC hierdoor geen garantie meer geeft!!! Je kunt hem [url=http://herrie.rpc1.org/downloads/2k5107v2b5dl.rar]hier[/url] downloaden. Klik voor meer info [url=http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=67402]hier[/url]. Als het werkt, geef ff een reactie :D:D
Link naar reactie
Op ongeveer dezelfde manier heb ik mijn NU 81 naar 82 getild en hij brand als een trein zowel plus als min nu. Heel erg vaak zijn de recorders volkomen gelijk alleen voor de marketing hebben ze een bepaalde funcie niet beschikbaar gesteld (waarom zou men anders nog een recorder kopen zonder dual layer) nu kunnen ze een grootere marge halen op dezelfde hardware! en gaat hij stuk de firmware kan je dan negen van de tien keer nog gewoon terugzetten die heeft niets met het mechanische of optische deel van de recorder te maken :roll:
Link naar reactie
  • 2 weken later...
De nec2500 kan worden opgewaardeerd naar de 2510 - hoe het zit met de betrouwbaarheid van dual-layerbranden weet ik echter niet. DL-dvd+ is te koop vanaf 8 euro of zo. De snelheid van het branden op een nec2500 is overigens ong. 2x en dat betekent een dvd-dl branden ong. 45 minuten duurt - veel langer dan een normale dvd-r+ dus. Op Gathering of Tweakers zijn er interessante topics over te vinden - de maker van de gehackte firmware (herry of zo) zit er ook.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...