Ga naar inhoud

Blue ray dvd recorder


Aanbevolen berichten

Zoals met bijna alle nieuwe dingen wees nooit snel nu kost een bleu-ray in japan een vermogen maar over een jaarje zal je hem ook hier hebben voor rond de 2000 Euro en dan nog een jaar verder tegen de 200 dus even wachten en we hebben weer een standaard waar we geen wijs uit zullen worden...... enne Corevette had jaren geleden al de Sting-Ray of was dat wat anders?
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Volgens een computermagazine gaat het nog wel meer dan 5 jaar duren voordat blu-ray is ingeburgerd. Ook schijnen er weer verschillende standaarden te zijn en blu-ray is er een van (hd-dvd of zo is een andere). Voordat blu-ray standaard is zijn we volgens mij 5 jaar verder - hoewel dat natuurlijk een eeuwigheid is op computergebied en daarom moeilijk te voorspellen.
Link naar reactie
[quote:7062864d12="Gerard Timmers"]Tja. En wat heb je hieraan? Niks dus. De standaard voor HD DVD is niet eens gezet. Dit gaat nog minstens 5 jaar duren! Weggegooid geld dus...[/quote:7062864d12] In de professionele (broadcast) wereld, lijkt de Blue Ray HDTV standaard ondertussen toch ingeburgerd te geraken, vooral Sony verzet hier heel wat hardware, en is meestal wel een trendsetter.
Link naar reactie
[quote:109c528000="Eddy X"][quote:109c528000="Gerard Timmers"]Tja. En wat heb je hieraan? Niks dus. De standaard voor HD DVD is niet eens gezet. Dit gaat nog minstens 5 jaar duren! Weggegooid geld dus...[/quote:109c528000] In de professionele (broadcast) wereld, lijkt de Blue Ray HDTV standaard ondertussen toch ingeburgerd te geraken, vooral Sony verzet hier heel wat hardware, en is meestal wel een trendsetter.[/quote:109c528000] De praktijk heeft aangetoond, dat niet alle producten die in de 'professionele' wereld gebruikt worden of werden, ook voor de consumentenmarkt geschikt zijn. Voor de consumentenmarkt gelden heel andere normen, en deze markt beweegt zich veel langzamer. De gemiddelde gebruiker stapt niet gauw over op iets nieuws. Ik geloof niet dat een consumentenmarkt die niet eens echt gewend is aan DVD over zal stappen op korte termijn.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...