Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

[quote:deb5593769="ingrid roest"]Hallo allemaal, Ik heb ergens gelezen dat er tegenwoordig een dvd speler bestaat die alle formaten bestanden ondersteunt, ook dvix. Wie heeft ervaring met zo'n soort speler en welke kan ik het beste aanschaffen? :roll:[/quote:deb5593769]Philips heeft ook een perfekte speler
Link naar reactie
In de PCM van vorige maand stond een testje van zulke apps Kijk even op de volgende sites; voor de Hiteker 940; www.pcu.nl voor de Kiss dp508 ; www.divxplayer.nl en voor de Philips dvd737 natuurlijk ; www.philips.nl. In de PCM van deze maand; de Yamada dvx-6000 (www.spierings.nl) de Yamada krijgt het predikaat beste koop. greetz.
Link naar reactie
Ik heb zelf 2 DivX-players die nog te koop zijn: Yamada DVX-6000 en KiSS DP-1000. De Yamada is een stuk goedkoper dan de KiSS. Ze pakken vrijwel alles wat ik erin stop, als ie iets niet pakt heeft het meestal te maken met een foutieve codering van het filmbestand. De Yamada DVX-6000 heeft als voordeel dat ie vrij hoge bitrates aan kan, tot 2000 Kbit/sec. Hierdoor is het beeld zelden schokkerig. De Yamada herkent zeer snel wat voor soort schijfje het is. Nadeel is dat ie niet veel posities laat zien van de bestandsnaam en dat ie erg kritisch is over hoe ondertitels meegebrand zijn. Er is trouwens ook pas een DVX-6600 uit, die is maar iets duurder maar kan ook iets meer. http://www.tweakers.net/pricewatch/69664 De KISS DP-1000 heeft een zeer fraai compact uiterlijk. Van de twee blauw verlichte knoppen moet je wel houden. Als voordelen heeft ie dat ie i.t.t. de Yamada hele goede ondersteuning biedt voor lange bestandsnamen en ondertitels. Nadeel is dat ie geen power-knop heeft. Dus als ie een keer vast loopt, dan moet de stekker eruit en er weer in. De firmware flash-ondersteuning is fantastisch, regelmatig komt er nieuwe firmware uit om je apparaat te updaten met nieuwe functionaliteit. http://www.tweakers.net/pricewatch/73714 De Philips ken ik zelf niet, maar kijk 's op kieskeurig.nl voor de gebruikersreviews. Wordt nogal veel geklaagd over gele ondertitels :lol: http://www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/product/dvd-speler.htm Ik zou zelf kiezen voor een KiSS. Neem trouwens geen Revoy 3200DX die hetzelfde lijkt te zijn als de KiSS DP-450, de Revoy kent namelijk geen firmware update-omdersteuning meer (daarom staat m'n oude Revoy nu bij m'n ouders :lol: )
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...