Ga naar inhoud

Pc op hifi installatie


Aanbevolen berichten

Ik ben gevraagt om bij mijn sportvereniging een pc aan te sluiten en daar dan via de stereo installatie muziek af te spelen. Nou is een beetje kwaliteit natuurlijk wel lekker. Hoe kan je dat een beetje betaalbaar doen? Ik heb zelf ook iets gevonden op internet: http://www.vego.nl/xitel/index.html maar volgens mij is dit ook te doen met een betere geluidskaart Ik heb verder nog geen pc, dus kan nog alle kanten op. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!
Link naar reactie
[quote:31f64b1819="Obi-wan-kenobi"]Nee, kabeltje is gewoon stereo en aansluiten op de audio-out van de geluidskaart van de PC, die is ook stereo. Werkt net als een stereo walkman, zeg maar.[/quote:31f64b1819] voor 2-3 euro heb je het kabeltje. Als er goede boxen op de hifi zijn aangesloten, klinkt het al zeer goed. Gewoon proberen. Zelf horen is het credo.
Link naar reactie
Het is wel legaal he ;) Het enige probleem wat er op kan treden is dat de speaker out te hard is waardoor je amp krakerig geluid geeft, zet dan de windows volume zachter. verder zie ik geen reden om een dure computer te kopen want meestal zijn de boxen bij clubs niet al te best (van die kleine plafond speakers) [url=http://www.subtitlesites.tk]ondertitels[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...