Ga naar inhoud

Kwaliteit van DVDspelers


Aanbevolen berichten

Ben van plan om een stand-alone dvd speler voor de tv aan te schaffen, maar er is nogal wat prijsverschil. Er worden heel wat goede merken(namen) voor een spotje verkocht. bijvoorbeeld de sony DVPNS330S voor 109 euro bij de Megapool. Is dit nu wel wat? Voor deze prijs? Moeten ze er niet massaal vanaf? Waarin verschilt dit van een speler van 400 euro? Hebben jullie hier ervaring mee?
Link naar reactie
Sony is wel een aardig goed merk. De verschillen zitten d'r meestal in of er een optische uitgang wel/niet opzit. Aansluitiingen voor een surround set (waardoor eer duz een versterker in de DVD-speler zit) wat voor type cd/dvd's die ondersteund (DVD+/-R(W)'s) JPEG, MP3, WMV, of DivX. Deze dingen spelen allemaal bij met de uiteindelijke prijs. Gewoon kijken wat je absoluut wel nodig hebt, end an maar kiezen.
Link naar reactie
Hangt er ook vanaf wat je alleemaal mee wilt. Philips zijn ook goede spelers . Ik weet niet voor de laatstse sony modellen maar die waren vroeger moeilijk of helemaal niet regio vrij te maken. De prijsverschillen zitten hem in van alles, de naam, kwaliteit, dus is het een stille dvd speler of overstemt het draaien vd de speler het geluid van de film. Home cinema opties. Tegenwoordig heel belangrijk : kan ie DVD+R, DVD+RW of de _R variant aan ? WIl je hem als vervanger voor je cd-speler, dan moet de audio randac dacht ik van goede kwaliteit zijn. Heb jeen breedbeeld tv ? en ga zo maar door.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...