Ga naar inhoud

Mediaplayer 9.0 hakkelt met afspelen streams


Aanbevolen berichten

Ik heb WinXP pro NL/ Mediaplayer 9.0 Internetverbinding: Kabel, @Home breedband. Probleem: Bij afspelen streaming filmpjes, gaat het beeld en geluid regelmatig hakkelen. Bv : http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/vara/kassa/bb.20040103.asf? al gedaan: - Buffering verhoogd, verlaagd - 'auto decect connection speed' uitgeschakeld. - mediaplayer opnieuw geinstalleerd ( er overheen volgens mij, weet echt niet waar dat kreng eerst te verwijderen is..dank u meneer Gates..) - Keuze voor 'modem' versie van filmpje op de site ipv 'breedband' - Firewall, virusscan uit - alle andere programma's uitgeschakeld Het mag niet baten allemaal. iemand dé tip voor me?
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
we zijn inmiddels een paar maanden verder en helaas bestaat het probleem nog steeds. Alleen steeds in mediaplayer( 9.0). Ik heb inmiddels de NL update eroverheen gezet. Het maakt niet uit of ik op sites de 'smallband'of 'breedband'kies, allebei hakkelt het om de paar minuten in beeld en geluid, de buffer wordt dan hervult. Ik snap er werkelijk niks van, ik heb @home breedband, snelheid = zo'n 2000 mbit/s, daar kan het niet aan liggen lijkt me... zie bv: http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/tros/opgelicht/bb.laatste.asf en http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/tros/opgelicht/sb.laatste.asf Hebben anderen hetzelfde probleem bij deze links? Ik hoor het graag OF Heeft iemand een andere tip voor me?
Link naar reactie
[quote:82cee49db6]Gewoon de asf dl, ben je er van af. bv met wmrecorder,is ff pielen om uit te vlooien maar werkt prima. [/quote:82cee49db6] welke programma hebben we het hier nu over? [quote:82cee49db6]Hoe doet deze het? http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/nos/journaal/bb.laatste.asf[/quote:82cee49db6] Met mediaplayer 9.0 na 18 sec de eerste hapering al weer.
Link naar reactie
WMRecorder : http://www.netfor2.com/ Die stream die ik heb gegeven speelt bij mij uitstekend, ongeacht het tijdstip. Mogelijk heb je te maken met omleidingen in het netwerk. Ik bekijk zoiets altijd met DU-meter, een erg handig progje welke grafisch je dl laat zien. Een goede stream: [img:5733d1068d]http://home.hccnet.nl/r.vanwilligen/forum/thread/snap091.jpg[/img:5733d1068d] Een slechte stream: [img:5733d1068d]http://home.hccnet.nl/r.vanwilligen/forum/thread/snap093.jpg[/img:5733d1068d] In dit geval is de eerste de link van mij en de tweede is de bb link van opgelicht.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...