Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Ik heb een probleem om originele CD's te kopiëren. Ik zou graag van volgende CD's een kopie willen maken, voor als die defect zouden zijn, ik een reserve heb. Het betreft de originele: [b:ca802770bc]Microsoft Windows98-second editie[/b:ca802770bc] en ook [b:ca802770bc]Microsoft Office2000 - Standaard[/b:ca802770bc] Op beide CD's staat vermeld [b:ca802770bc]Maak geen illegale kopieën van deze cd[/b:ca802770bc]. Hoe kan ik dit omzeilen, zodat ik deze voor mijn reserve kan kopiëren. Ik krijg de mededeling: [b:ca802770bc]Je hebt geen toegang tot de historieken. CD Auteursrechtelijk beschermd. SCSI/ATAPI command timeout error. Brandproces mislukt met 4x(600kB/sec)[/b:ca802770bc]
Link naar reactie
gebruik clone-cd. Op kazaa is er vast wel een te vinden inclusief keygen. Lezen: laden en dan data cd branden: laden en dan...data cd. Ik heb bijna van alles wel een back-up. Altijd met clone-cd gedaan. Nooi problemen gehad. Alleen de brandinstellingen moet je zeer goed afstellen. Anders zal ie mislukken.
Link naar reactie
[quote:6106bc09f5="papaya"] Op beide CD's staat vermeld [b:6106bc09f5]Maak geen illegale kopieën van deze cd[/b:6106bc09f5]. Hoe kan ik dit omzeilen, zodat ik deze voor mijn reserve kan kopiëren.[/quote:6106bc09f5] 't Is maar een stuk tekst, er valt niet veel te omzeilen, je moet gewoon geen illegale kopieën maken... Je kunt ook gewoon de inhoud naar HDD kopieren en vervolgens de directory op CD branden. Of dat legaal of illegaal is, kan ik niet beoordelen; je mag een computerprogramma in elk geval niet zomaar voor thuisgebruik kopiëren. Je mag er, als rechtmatige eigenaar, wel een reservekopie van maken...
Link naar reactie
[quote:45907d5f12]Je kunt ook gewoon de inhoud naar HDD kopieren en vervolgens de directory op CD branden.[/quote:45907d5f12] dextertje Als ik het goed begrijp, eerst de cd kopiëren naar de C:\ en dan branden op een cd. Het dient maar om een reservekopie te maken, voor het geval ik problemen zou krijgen met de originele.
Link naar reactie
Illegaal slaat zoals hierboven reeds aangegeven, op het maken van een kopie, niet op de (on)mogelijkheid daartoe. Op een boek rusten meestal ook auteursrechten, en mag je daar dus ook geen kopie van maken. Maar daar trekt een kopiëermachine zich weinig van aan. De melding die je krijgt, is waarschijnlijk afkomstig van het DRM in mediaplayer. Clonecd of Alcohol 120% geeft die denk ik niet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...