Ga naar inhoud

2 monitoren op 1 PC via een splitter


Aanbevolen berichten

Is het mogelijk om 2 monitoren aan te sluiten op 1 PC d.m.v. een splitter of een ander soortig iets. Het plaatsen van een andere videokaart is geen optie omdat het op een standaard zakelijke pc moet, die alleen werkt met de huidige (analoge) videokaart zonder DVI. Weet iemand een merk of type voor zo'n splitter? Het is de bedoeling dat er op beide monitoren hetzelfde te zien moet zijn.
Link naar reactie
Heb je al eens gezocht op het internet op VGA splitter? [url=http://www.kvm-switches-online.com/raritan-video-splitter.html]zomaar als voorbeeld[/url] Denk eraan dat je met en splitter altijd op beide monitoren hetzelfde beeld hebt. [quote:50bcd06a0b="gerben"]Wat je bedoelt is een vga multiplexer.[/quote:50bcd06a0b]Een multiplexer multiplext (oftewel combineert). Dat lijkt me niet de juiste benaming.
Link naar reactie
[url=http://www.kvm-switches-online.com/raritan-video-splitter.html]zomaar als voorbeeld[/url] Zooooow, dat is wel heel gruwelijk duur voor zo'n lullig kastje!! Voor dat geld kun je een makkelijk een splinternieuwe videokaart halen.... Jammer dus dat het een zakelijke PC is. Maar dit moet echt wel goedkoper kunnen.
Link naar reactie
[quote:42a8a3e0c9="Big Boss(ink)"]Zooooow, dat is wel heel gruwelijk duur voor zo'n lullig kastje!! Voor dat geld kun je een makkelijk een splinternieuwe videokaart halen....[/quote:42a8a3e0c9]doe je dat toch? das is toch veel makkelijker? koop je gewoon zo'n vaag ding als mijn videokaart is en voor 61 euri heb je een goedkope oplossing
Link naar reactie
ik denk dat je dit kastje er goed voor kan gebruiken: [img:98f75308e7]http://www.nedis.nl/images/products/CMP-SWITCH9.JPG[/img:98f75308e7] [img:98f75308e7]http://www.nedis.nl/images/products/CMP-SWITCH9BK.JPG[/img:98f75308e7] "Hoge resolutie monitor splitter. Aansluiting van 4 monitoren op een PC. Maximale afstand 7.5 Mtr. Maximale VGA resolutie 1600 x 1280 pixels. 150MHz video bandbreedte. Inclusief 12V voeding." kost 22,60 ex btw bij [url=www.nedis.nl]nedis[/url] (wel kvk nodig)
Link naar reactie
[quote:828ee3b3b6="Big Boss(ink)"]Zooooow, dat is wel heel gruwelijk duur voor zo'n lullig kastje!![/quote:828ee3b3b6]Je zult de kwaliteit moeten bekijken. Als je er 21" monitoren aan moet hangen met een resolutie van 2048x1536 en 75Hz of meer refresh rate, zouden ze best wel eens duur kunnen zijn. Hoewel ik toegeef dat 200 dollar wel wat overdreven klinkt. Ik heb geen marktonderzoek gedaan :D Het was gewoon de eerste link die ik tegenkwam.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...