Ga naar inhoud

DVI versus analoog: verschil zichtbaar?


Aanbevolen berichten

[quote:9227760a5e="Red Dragon"]Als je beeldscherm geen DVI heeft dan is het scherm simpelweg niet digitaal aan te sturen, daar helpt een verloopje niet mee. @Diana, Die Radeon 9200 met DVI is een prima keuze voor wat jij met je pc gaat doen. veel plezier met je nieuwe systeem.[/quote:9227760a5e] Dank je. Tip voor mensen die een metallic met wit beeldscherm kopen, (zoals de Samsung 173P, die is glanzend wit aan de achterkant): er zijn metallic-met-wit speakertjes te koop van Creative (I-trique) die er prachtig bij passen. In de winkels zie je tegenwoordig alleen zwarte speakers, maar witte bestaan dus wel, helaas worden ze niet in de winkels neergezet.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Om hier aan te sluiten; ik heb eeb Philips 190x5 besteld want ik had bij Tom's hardeware (http://graphics.tomshardware.com/display/20050110/index.html)gelezen dat deze een DVI aansluiting had. Maar dat klopt geloof ik niet. Nu vraag ik mij ontzettend af wat ik moet doen. Deze monitor wordt tenslote goed beschreven maar ja, DVI moet toch?? Hoe kan Philips nu een nieuwe monitor uitbrengen met alleen analoog als DVI beter zou zijn.... Heeft dat wat met dat TN temaken?? Ik moet snel belissen want de bestelling ligt klaar...... HELP!!! het is een bult geld.. Wij gebruiken de monitor voor alles, kantoorwerk, spelen, film. Ik heb net een Leadtek 6600Gt gekocht (met DVI dus..:()
Link naar reactie
Tja, hij ziet er best mooi uit... en de review vond ik oke. Vandaar de keuze voor de Philips. ( Frits wordt ook nog 100!!) Dus nu vraag ik me af of die monitor zonder DVI een domme keuze is. Als DVI veel beter is dan besparen ze daar toch niet op. Ik neem aan dat er een idee achter zit. Dus als dit toch een goede keuze is blijf ik hier graag bij maar ja, geen DVI?? Natuurlijk zag ik later dat die Benq ook een goede is (maar die hebben ze niet waar ik besteld heb)Ik zat eigenlijk tussen de Philips en een Samsung te twijfelen. Die Samsung vind ik echt mooi maar de commentaren wisselen over de kwaliteit.
Link naar reactie
Samsung maakt ook prima schermen, niets mis mee, de Samsung 913n is een erg goed scherm maar helaas ook zonder DVI, In games mis je de DVI niet echt, maar in desktop modus zie je het direct, ik vind het persoonlijk echt een gemis.,( misschien ben ik te kritisch). DVI is duurder om te produceren, daarom bespaard Philips erop. Als je echt een top scherm wilt om je games op te doen moet je toch echt die Benq nemen.
Link naar reactie
Ha, toch geweldig zo'n forum.. Ik heb een scherm nodig voor vanalles en handig is als er ook goed op gegamed (?) kan worden.Maar we hebben niet van die echte ontzettende giga games. Een goed scherm voor "het werk"is net zo belangrijk!! Dus ik begrijp dat ik dan die Philips maar afbestel( dat moet toch kunnen) De Benq is dus wel oke voor alles?? Ik wil ook een goed scherm voor tekst. Ik heb nu een iiyama 4314UT (G) en die is prima maar er moet nog een werkplek bij waar ook spelen gespeeld kunnen worden en films gekeken..
Link naar reactie
Hmm, misschien niet zo netjes, maar als we nu toch bezich zijn met monitor adviezen...dan wil ik er graag ook wel één ! :P Binnenkort moet ik een nieuwe monitor en de kans is groot dat het een tft scherm wordt. Het moet een kwalitatief goed scherm zijn, want er wordt echt heel veel achter gewerkt. Toch heb ik enkele ernstige twijfels over de geschiktheid voor een tft monitor voor mij. Momenteel geruik ik een LG 17 inch crt en dat is best een leuke monitor. Tft heeft als nadeel dat ze met een vaste resolutie werkt...en dat kan voor mij nog welleens voor problemen zorgen vrees ik. Hoe goed is TFT b.v. in de lage resoluties van de linux console of in dos ? Wat als ik hogere resoluties wens om wat meer overzicht in mijn programma's te krijgen ? Kun je de letters dan probleemloos vergroten of worden dan zelfs je anti-aliased fonts onleesbaar ? P&B
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...