Ga naar inhoud

Redeon 9200 SE overklokken?


Aanbevolen berichten

[quote:363454e370="R-bin"]Het heeft alleen geen zin om je kaart over te klokken, je zal ten eerste denk ik niet al te ver kunnen overklokken en ten tweede merk je gewoon niets (of in ieder geval heel weinig) van de extra snelheid van je kaart.[/quote:363454e370] idd. overigens zijn HL2 en CoD er prima mee te spelen. heb deze kaart zelf ook.
Link naar reactie
[quote:12b58426f7="R-bin"]Het heeft alleen geen zin om je kaart over te klokken, je zal ten eerste denk ik niet al te ver kunnen overklokken en ten tweede merk je gewoon niets (of in ieder geval heel weinig) van de extra snelheid van je kaart.[/quote:12b58426f7] bedankt. moet k dan gewoon naar find max? en dan gewoon w8 tot dat die stopt? bedankt gr hugo
Link naar reactie
Jep gewoon find max core doen en daarna find max mem. Als maxium core is gevonden dan moet je nog wel even op set klikken zodat ie daar op blijft staan (net zoals met mem). Als je je pc opnieuw opstart dan is je kaart niet meer overgeklokt, als je dat wil dan moet je een profile aanmaken waardoor die waardes worden geset als je pc opstart.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...