Ga naar inhoud

Scherm flikkert bij games


Aanbevolen berichten

Hallo, Ik heb gisteren Need For Speed Hot Pursuit 2 gekocht voor mij PC. Deze werkte niet goed en gaf een error. Andere games die ik heb werkten wel goed. Ook voldoet de PC perfect aan de eisen van het spel. Volgens de support van EA games moest ik eens de nieuwste versie van DirectX downloaden en de nieuwste videokaartdriver. Dat heb ik gedaan en ze geïnstalleerd. Als ik nu het spel opstart (geldt ook voor mijn andere games) werkt het wel goed maar het scherm flikkert als een gek. Ook lopen beelden in elkaar over. Mijn vraag dus: wat moet ik nog instellen aan DirectX of de videokaart driver? N.B: ik heb een Nvidia TNT2 videokaart met de nieuwste driver en DirectX 9.0c
Link naar reactie
[quote:b694500522="Atari-NL"]Versie 66.94[/quote:b694500522] Installeer de ForceWare 67.22 Win2000/XP WHQL ( http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10 ). Verwijder eerst de nu geinstalleerd driver met Detonator R.I.P. ( http://www.guru3d.com/detonator-rip/ ). Verder is een TNT2 wel beetje magertjes voor het spelen van NFSU2 dus verwacht er niet te veel van. Bekijk de FAQ ook eens: ( http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=99415 )
Link naar reactie
Ik heb de driver eerst verwijderd met software in het configuratiescherm, daarna heb ik die detonator geprobeerd te gebruiken maar dan geeft hij aan dat hij het MSCOREE.DLL bestand niet kan vinden. Daarna heb ik dus geprobeerd om die andere videokaartdriver te installeren maar dan geeft hij aan dat het programma alleen werkt op Windows 2000/XP.
Link naar reactie
[quote:f1db27adea="Atari-NL"]Ik heb de driver eerst verwijderd met software in het configuratiescherm, daarna heb ik die detonator geprobeerd te gebruiken maar dan geeft hij aan dat hij het MSCOREE.DLL bestand niet kan vinden.[/quote:f1db27adea] NOTE: This utility should work on almost all Windows versions including Win98, Me, XP,2000. You will require the .NET framework to be installed on your PC. If you don't have it, you can download it from here: http://download.microsoft.com/download/NETFrameworkRedistributable/Install/1.0a/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetfx.exe Misschien heeft dat er iets mee te maken?
Link naar reactie
Helaas, dat werkt ook niet. Aan het spel Need For Speed kan het probleem niet liggen, daar zijn we het denk ik wel over eens, want de rest van mij games werken ook niet goed. Als ik een DiagX test uitvoer dan komt de computer ook niet goed door enkele van die tests heen. Ik kan je wel ff een bestand sturen waarin de fouten van de DiagX test in staan, misschien helpt je dat?
Link naar reactie
[quote:355b8332bc="Atari-NL"]Helaas, dat werkt ook niet. Aan het spel Need For Speed kan het probleem niet liggen, daar zijn we het denk ik wel over eens, want de rest van mij games werken ook niet goed. Als ik een DiagX test uitvoer dan komt de computer ook niet goed door enkele van die tests heen. Ik kan je wel ff een bestand sturen waarin de fouten van de DiagX test in staan, misschien helpt je dat?[/quote:355b8332bc] Daar heb ik helaas geen ervaring mee. Misschien kunnen mede forumlezers er iets mee :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...