Ga naar inhoud

Score 3DMark03


Aanbevolen berichten

[quote:7a13611c71="Red Dragon"]Die rare dingen die je ziet zijn artifacts, zie FAQ en zie Artikel Computer!totaal januari 2005 over tweaken van je pc.[/quote:7a13611c71] Idd! Deze cpu heeft niet veel verbetering gebracht op 3d gebied dus. Maar alle spellen van dit moment zullen nog wel goed draaien denk ik. Nog een keer 512 mb ram erbij dan kan ie wel weer een poosje mee. In de winkel zeiden ze dat de verschillen tussen pc2700 en pc3200 verwaarloosbaar waren, maar als ik er een reepje bij koop neem ik toch maar pc3200. Is wel backwards compatible toch? Videokaart komt wel als ik een bord heb met pci express, maar dat duurt nog wel ff.
Link naar reactie
  • Reacties 42
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ahh...eindelijk door hoe het moet met saven e.d Alleen ff een probleempje....als ik mijn core overklokt, en dan mijn mem probeer...gaat er bij de mem iets bij, maar bij de core gaat er weer iets af :x...hoe kan dat? Max core is maar 360,14 zonder artifacts.... Max mem kan ik niet goes testen, want dan gaat de core naar beneden... Mem staat nu oc'ed @ 338,40 Maarehh....wat is het belangrijskte voor het meetste prestatiewinst? De core of mem?
Link naar reactie
krijg zin om die 9800XL eens flink aan de tand te voelen in mn A64 systeem :) Heb er al 6229 mee gehaald in 3dmark03, met oudere drivers, en een P4 3.0 @ standaard. Geheugen kan volgens mij flink harder van die kaart. Met een A64 OC er achter en nieuwere drivers verwacht ik iets hoger te komen, even afwachten hoeveel hoger.. maar daar komen we wel een keer achter :)
Link naar reactie
Vragen die in me opkomen: 1. Hoe reageren de kaarten in de praktijk op oververhitting? (Bij mijn vorgige nVidia-kaartje liep het beeld gewoon vast en was een reset voldoende om alles weer te laten draaien.) 2. Zijn de hier genoemde tips allemaal handig voor de score of ook echt werkelijk de gameplay? Ik vraag dit omdat ik niet weet wat antialiasing, AA, AF, vsync en thufrom precies zijn, of hoe ze het beeld beïnvloeden: Zou het kunnen dat bijv. antialiasing ietsje vertraagt maar toch op een ander vlak een groot positief effect heeft? [i:00416251e1]edit:[/i:00416251e1] 3. Geldt mbt. het OC-en dat het een kwestie van proberen is net zolang totdat artifacts verschijnen of er andere verassingen komen?
Link naar reactie
1. Als een kaart het te warmpjes krijgt dan krijg je artifacts in beeld, dus mooie kleurtjes en stipjes/vertekeningen die niet kloppen. 2. AA en AF zorgen in spellen er voor dat het beeld mooier wordt maar vaak is het niet al te duidelijk te zien. Als je AA en AF helemaal open gooi dan worden de prestaties (fps) flink gedrukt. Dus als je die 2 uitlaat in een spel dan kan het zo zijn dat je een spel wel soepel kan draaien maar als je die aan heb niet. 3. Ja zo kan je het wel stellen.
Link naar reactie
Tjonge nou alle adviezen opgevolgd maar ik kom op 3686 met mijn 9600xt en AMD64 3000+. Met riva (die ik ipv ccc gebruik vanwege de sneltoetsen) kon ik alleen de engine clock en mem clock 15% omhoog gooien en dat scheelde 500 puntjes wel ongeveer. Bij hoger liep het scherm vast. AA en AF kan ik niet vinden bij de instellingen. Hm nouja hoger kom ik niet geloof ik. Bedankt voor de tips.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...