Ga naar inhoud

Radeon x800 Pro Vivo


Aanbevolen berichten

Ik heb een Club3D Radeon X800 Pro ViVo gekocht maar nu valt me één ding op: op mijn kaart staat bij het din ingangetje (volgens mij heet dat din) de tekst "Video out", maar in verschillende reviews en op [url=http://www.insanetek.com/reviews/video%20cards/PowerColor%20Radeon%20X800%20Pro%20VIVO/images/Picture%20024.jpg]dit[/url] plaatje staat er een symbool bij. Heb ik nu wel een ViVo?
Link naar reactie
Vivo utigang ziet er ui als een S-Video uitgang. Je kan zien of je een ViVo kaart hebt door te kijken of je de ATI Rage Theather chip erop heb zitten, Als je heb met niet hebt zie je dit: http://www.ati-news.de/Bilder/Sapphire/R9200-PCI/rage_theater.jpg Als je hem wel hebt zie je dit: http://image.pcbee.co.kr/images/preview/hardware/t_pre2_006(3).jpg Die chip heb je nodig voor ViVo
Link naar reactie
[quote:6ee53e285f="Comp-Freak"]Maar je moet dan een of ander kastje aansluiten op die s-vhs aansluiting? Waar kan je die dingen kopen? Want volgens mij heeft mijn GF4 MX440 ook vivo.[/quote:6ee53e285f]Ik heb een GF4 ViVo kaart en daar zit een soort van S-Video naar 4 in/uitgangen convertor kabel bij; S-Video in en out en Composite In/Out. Zoiets als op deze pagina: http://www.evga.com/articles/public.asp?AID=93 Dta ding zat bij mij dus "in de doos".
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...