Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Virus scaner werkt inderdaad vertragend bij het testen van je grafische kaart. Je hebt een winst gemaakt van 500 punten, dit is een prestatie toename van ruim 13% Als je in een game 10% winst maakt door je overklok dan kan dat in sommige gevallen best lekker wezen, gratis 10% extra preformance is nooit weg :) De Overdrive tab zij bij de gevanceerde eigenschappen mitst je kaart het ondersteund. officieel ondersteund de ATi 9600XT het wel, vaak moet je echter extra software instaleren van je kaarten fabrikant. wat voor merk ATI 9600XT heb je eigenlijk? Wat de drivers betreft, instaleer de Catalyst 4.12 maar.
Link naar reactie
[quote:51400be459="Red Dragon"]Virus scaner werkt inderdaad vertragend bij het testen van je grafische kaart. Je hebt een winst gemaakt van 500 punten, dit is een prestatie toename van ruim 13% Als je in een game 10% winst maakt door je overklok dan kan dat in sommige gevallen best lekker wezen, gratis 10% extra preformance is nooit weg :) De Overdrive tab zij bij de gevanceerde eigenschappen mitst je kaart het ondersteund. officieel ondersteund de ATi 9600XT het wel, vaak moet je echter extra software instaleren van je kaarten fabrikant. wat voor merk ATI 9600XT heb je eigenlijk? Wat de drivers betreft, instaleer de Catalyst 4.12 maar.[/quote:51400be459] Ik heb de Sapphire kaart. Ik heb gister bij het downloaden van 4.12 de grotere versie maar gedownload, met het control center. Zijn er meer die dit traag vinden werken??
Link naar reactie
Het laden van de CCC gaat wat trager, dat is het enige, het functioneren van je kaart in games werkt het zelfde. Je kan met de CCC is wat gerbuiksvriendelijker. wat je Sapphire betreft, deze ondersteund wel hardwaremonitoring van je temperatuur e.d. Bij je kaart is een CD geleverd, als het goed is zit daar ook software bij voor je Sapphire kaartje. zo niet moet je het downloaden van http://www.sapphiretech.com/
Link naar reactie
[quote:0b933cf6ac="Red Dragon"]Het laden van de CCC gaat wat trager, dat is het enige, het functioneren van je kaart in games werkt het zelfde. Je kan met de CCC is wat gerbuiksvriendelijker. wat je Sapphire betreft, deze ondersteund wel hardwaremonitoring van je temperatuur e.d. Bij je kaart is een CD geleverd, als het goed is zit daar ook software bij voor je Sapphire kaartje. zo niet moet je het downloaden van http://www.sapphiretech.com/[/quote:0b933cf6ac] Hoi, Kun je me zeggen of dit tooltje ook goed is voor de Sapphire 9800 xt 256 mb zo ja wil je me dan ook vertellen hoe dit tooltje heet? dan ga ik het even ophalen en ook eens proberen. Bedankt alvast.
Link naar reactie
Sapphire softeware werkt ook voor die kaart, de software moet gewoon op de cd staan die je bij je kaart hebt gekregen. Ik weet de naam niet zo snel, heb hier wel een X700 PRO van Sapphire liggen maar geen idee of de software die daar bij zit indentiek is aan de software die jij hebt. Kijk dus eerst even of je de cd die bij je grafische kaart hebt zitten kan vinden en anders even zoeken op de site van Sapphire.
Link naar reactie
[quote:57f0a219af="Red Dragon"]Sapphire softeware werkt ook voor die kaart, de software moet gewoon op de cd staan die je bij je kaart hebt gekregen. Ik weet de naam niet zo snel, heb hier wel een X700 PRO van Sapphire liggen maar geen idee of de software die daar bij zit indentiek is aan de software die jij hebt. Kijk dus eerst even of je de cd die bij je grafische kaart hebt zitten kan vinden en anders even zoeken op de site van Sapphire.[/quote:57f0a219af] Ok ga ik doen bedankt voor je reactie.
Link naar reactie
Ik ben een beginner in overklokken, maar ja je moet een keer starten. Ik heb zelf een 9600XT, nu heb ik prog ATitool laten draaien maar ik snap het nog niet helemaal. Wat i snu de bedoeling, ik heb al gelezen dat je zelf kan bepalen hoe lang je hem laten draaien. Maar die waardes die dan behaald worden, gaat de kaart daar automatisch op draaien of moet je een nieuwe profiel aanmaken :lol: :lol: . Wie kan mij vertellen hoe hier precies mee om te gaan, of mij door verwijzen naar een link waar dit staat. :o Alvast bedankt voor jullie reacties
Link naar reactie
Als je druk op find max core of find max mem dan zal het programmatje hier eerst een tijdje mee bezig zijn. Dan kan je zelf op een gegeven moment de waardes vast zetten door op Set Clock te drukken. Overigens onthoud het programma deze instellingen niet als je je pc weer opnieuw opstart dus dan zal je volgens mij een profiel moeten aanmaken met die instellingen.
Link naar reactie
Je kan het profiel opslaan door op "new" te klikken. doe dit pas als je zeker weet dat je overklok resultaten zonder problemen werken. Je kan dan elke keer wanneer jij dat wilt het opgeslagen overklok profiel laden. Voordat je dit doet ga je dus eerst testen met 3dmark of je overklok goed werkt, door op "set clock" te klikken zal je overklok instelling worden geactiveerd en blijven geactiveerd totdat je het zelf veranderd of de pc opnieuw opstart.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...