Ga naar inhoud

Computer! Totaal 3dmark Challenge [Part 6]


Aanbevolen berichten

  • Reacties 309
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    310

Alles kan, gewoon nog een 3d-freak die veel geld heeft of goeie connecties heeft, er zijn nog genoeg lui die hogere scores halen dan mij. Neem CV bijvoorbeeld in 3dmark 2001se Wat de 2x XFX 6800 Ultra in SLI betreft, (voordat mensen bijdehand gaan doen dat die niet van mij zijn) die zijn binnenkort permanent, ik moet ze tijdelijk terug sturen en daarna kan ik ze overkopen van XFX. @CV De rest bespreken we wel via PB, beetje off-topic allemaal (mede door mijn toedoen). [EDIT] 2x XFX 6800 Ultra zijn definitief in mijn bezit 8)
Link naar reactie
[quote:8459a8737a="Red Dragon"]Mooi score Slimmie, die X850XT PE van je wil goed overklokken met de standaard koeler, mijn X850XT komt niet zo ver (maar dat is dan ook een gewone X850XT). gelukkig heb ik nog 2x XFX 6800 Ultra ;) :) Leuk dat er wat concurentie in de top komt, nu ben ik benieuwd of CV hier nog overheen komt :)[/quote:8459a8737a] Bedankt voor je compliment Red Dragon. Wil eigelijks nog mijn kaart watergekoeld hebben. Maar alsnog kom ik dan nog lang niet bij je SLI score, maar voor een single vga vind ik de 7k verbreken wel netjes. Nieuwe scores volgen zeker wanneer er OCZ VX geheugen in zit en een Winchester. En ik weet wel zeker dat CV hier over heen gaat. Zijn vga clocks zijn al stukken lager en hij haalt al bijna 7k, maar mede dank aan zijn FX cpu.
Link naar reactie
[quote:fb8acb7811="CV"]Nette score Slimmie, zeker voor de clocks die je draait. Ik zal em proberen in te halen deze week, is wel leuk wat competitie :wink: Die 6983 van mij is trouwens op Windows 2000 gedraait, met 03 en 05 scoor je beter op XP bedenk ik net :oops:[/quote:fb8acb7811] Bedankt CV voor je compliment, ik vind jouw 2001se score erg netjes. Petje af :) Volgens mij is win2000 inderdaad beter in 2001se, dus installeren die win xp :) . Zijn die vga clocks van jou nou de max, of kan je net zo hoog in de clocks als ik. Als je mijn clocks ook kan halen met je kaart breek je dubbel en dwars mijn score.
Link naar reactie
[quote:847bb762f9="Slimmie"]Zijn die vga clocks van jou nou de max, of kan je net zo hoog in de clocks als ik. Als je mijn clocks ook kan halen met je kaart breek je dubbel en dwars mijn score.[/quote:847bb762f9] Dit is de max op stock cooling, core is niet echt goed, maar geheugen wel, heb een Zalman VGA koeler (700 CU versie) thuisliggen, die zet ik er morgen of overmorgen op en dan zal ik proberen je score te verbeteren :wink:
Link naar reactie
[quote:f5a4014f82="CV"]Dit is de max op stock cooling, core is niet echt goed, maar geheugen wel, heb een Zalman VGA koeler (700 CU versie) thuisliggen, die zet ik er morgen of overmorgen op en dan zal ik proberen je score te verbeteren :wink:[/quote:f5a4014f82] Je geheugen wil inderdaad wel lekker. Probeer eens je mem clocks te verlagen en je core eens omhoog te duwen. Dit kan wel eens helpen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...