Ga naar inhoud

voeding voor asus v9999 Gt/TD


Aanbevolen berichten

Word wel erg krap met een 300watt voeding, overklokken word sowieso niets met die voeding. Ik het gewoon proberen aangezien de rest van je systeem niet zoveel stroom verbruikt. als je systeem vervolgens instabiel is kan je altijd nog een voeding kopen. beter is het om direct een goeie voeding aan te schaffen om problemen te voorkomen. Zoals al eerder vermeld in deze topic is deze videokaart wel erg snel is voor je pc, een nieuwe CPU + Moederbord + geheugen is wel aan te raden in de toekomst, anders is de videokaart zonde van je geld
Link naar reactie
[quote:bd8f36444b="Red Dragon"]Ik zou het in jou geval proberen en als het niet werkt een 400watt of meer kopen.[/quote:bd8f36444b] Dat is eigenlijk het probleem: die is net nieuw omdat ik eerst een q-tec 450W :oops: had en mijn pc dan vast liep. Ik kan natuurlijk niet altijd bij mijn ouders aankloppen. De Athlon64+mobo+graka die ik op de hcc dagen wil kopen zijn al duur zat. :wink:
Link naar reactie
Ik ben geen voeding specialist maar volgens mij voornamelijk op de 12volt lijn, toen ik bezig was met het overklokken van een GeForce 6800 Ultra met een 480watt Antec voeding in een Pentium 4 3ghz bak trok hij behoorlijk op de 12volt, ik kreeg zelfs met deze zware voeding een dipje op de 12volt. maar de 3,3volt lijn is ook belangrijk, je cpu trekt daar o.a. aan.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...