Ga naar inhoud

Wat is je 3dmark '03 score? [Part IV]


Aanbevolen berichten

  • Reacties 168
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    169

Met een dergelijke core speed moet je veel hoger kunnen scoren, die core speed is prima. je hebt al een 9800XT bios erop staan? verse instalatie van windows al gedaan? Het kan toch nooit zo wezen dat ik met een Radeon 9700 met lucht koeling hoger scoor dan jij met een 9800 pro met waterkoeling wat je cpu speed betreft, die heeft alleen maar invloed op test 1, daardoor merk je niet zoveel verschil. Alleen bij een Athlon64 of Pentium 4 @ 3,4ghz of hoger merk je pas verschil in de totaal score. (en dan ook alleen met een 6800 of X800 kaart)
Link naar reactie
[quote:8069ad9ec3="Red Dragon"]Netjes, dankzij je snelle cpu is je score in test 1 291FPS, hierdoor heb je de 4e plek gehaald zonder watercooling. Fr4ggie heeft met test 1 maar 247FPS doordat zijn CPU een stuk minder snel is.[/quote:8069ad9ec3]Heb het gezien ja. Alhoewel de cache kleiner is, lijkt het voor 3Dmark geen probleem te zijn. Met de oude Clawhammer kon ik op geen manier zo hoog komen. Die ging maar tot 12.500 met een fsb van 217.
Link naar reactie
[quote:d3e6d731c8="Vandread"]trouwes RD ... waarom staat je ouwe score nog op MoO ;)[/quote:d3e6d731c8] Nieuwe score is niet FM aprovved door de Cat 4.7 drivers, als ik terug kom van vakantie en mijn MSI k8N neo terug heb van RMA (ze sturen een gloednieuwe op) dan draai ik met de Cat 4.9 drivers wel een nieuwe score voor MoO en hier. @ Rombaft CPU score is normaal voor een Pentium 4, je moet hem niet vergelijken met en Athlon64 ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...