Ga naar inhoud

-= GeForce 6800 & Radeon X800 topic =-


Aanbevolen berichten

  • Reacties 302
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    303

het bedrijf heet klomplet, en dit staat op hun site: Prijzen Alle prijzen zijn in Euro (EUR) inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Verzendkosten en/of betalingskosten zijn niet inbegrepen. Om de prijzen exclusief BTW te bekijken, moet u rechts op onze hoofdpagina de selectie verwijderen in het daar aangegeven veld. als je de prijs bekijkt van de agp x800xt zijn die wel 550 euro, dus ik heb het idee dat het gewoon klopt P.S. 456 + 19% = 456*1.19=542,-
Link naar reactie
Dat zijn inderdaad de nadelen. Maar wat het merk betreft. BFG is een grote naam in Amerika, goed en betrouwbaar merk. Buiten de USA word het merk volgens mij niet verkocht, in Europa in ieder geval niet. Als je hem laat op sturen zorg dan dat hij het verzend als een "gift" dan hoef je geen invoerrechten te betalen. Maar ik dacht dat jij al een X800pro had Bocca? is die niet goed genoeg voor je?
Link naar reactie
nou ik heb mijn x800 toen afbesteld en ik heb nu een xfx 6800 GT .. Maar omdat ik de Ultra voor 437 euro (inclusief verzendkosten) kan krijgen leek me dit toch een goeie deal. Ik heb nog geen een keer de 6800 GT kunnen gebruiken omdat mijn er waarschijnlijk iets met mijn geheugen is en nu weer terug is bij mijn computer zaak! Als ik die ultra krijg verkoop ik de GT! dus wat denk je? doen of niet..? Ik weet dat het lang duurt als je er wat aan krijgt maar het is wel lifetime garantie!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...