Ga naar inhoud

-= GeForce 6800 & Radeon X800 topic =-


Aanbevolen berichten

Foto's van de Sapphire X800 Toxic in mijn intel systeem: [img:cb8af0ee0d]http://slashhead.homestead.com/files/Reddragon/HPIM2042.JPG[/img:cb8af0ee0d] [img:cb8af0ee0d]http://slashhead.homestead.com/files/Reddragon/HPIM2037.JPG[/img:cb8af0ee0d] Zoals je ziet is ie vrij groot, je hebt dus wel een pc nodig waar je wat ruimte over hebt ;) De cooling is stiller dan alle X800 en 6800 kaarten die ik in me pc heb gehad. De kaart heeft ook een erg mooie uitstraaling, ik heb overigens geen idee hoeveel die moet gaan kosten.
Link naar reactie
  • Reacties 302
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    303

Gave foto's, RD!! 8) Ik heb ondertussen nog veel geprobeerd met mijn ASUS X800 PRO'tje en hij deed het af en toe nog, maar niet zoals ik het wou. Uiteindelijk doet hij nu niets meer en ga ik er niet meer energie in steken... ik laat hem wel ergens (proberen te) laten maken en mocht hij het weer doen, verkoop ik hem :) Ondertussen ga ik zelf een GeForce6800GT aanschaffen :) Dat zou pas eind deze maand worden... 2e optie is mijn vader een kaart uit New York laten meebrengen... zijn ze daar echt veel goedkoper... iemand een goede shop in New York? Voor wat ik nu heb gezien zijn de prijzen hetzelfde in dollars als hier en heb je alleen de het voordeel uit de euro tov de dollar.
Link naar reactie
Je moet ze appart bestellen, dus je moet een TOXIC bestellen. een gewone Sapphire is net de Toxic. ik zeg het vaag maar ik hoop dat je het begrijpt :) De Toxic is nog niet te koop, over een maand of 1 a 2 zijn ze denk ik wel verkrijgbaar. Die van mij komt rechtstreeks uit engeland van Sapphire zelf, een van de weinigen op de wereld. Ik moet hem dan ook over een week weer terug sturen.
Link naar reactie
[quote:aaad858866="Red Dragon"]Foto's van de Sapphire X800 Toxic in mijn intel systeem: http://slashhead.homestead.com/files/Reddragon/HPIM2042.JPG http://slashhead.homestead.com/files/Reddragon/HPIM2037.JPG Zoals je ziet is ie vrij groot, je hebt dus wel een pc nodig waar je wat ruimte over hebt ;) De cooling is stiller dan alle X800 en 6800 kaarten die ik in me pc heb gehad. De kaart heeft ook een erg mooie uitstraaling, ik heb overigens geen idee hoeveel die moet gaan kosten.[/quote:aaad858866]Jeetje... daar heb ik geen plaats voor :-? (Vette Zalman cooler op de cpu en alle PCI slots in gebruik, behalve 1, maar op dat slot zitten mijn extra USB ports...) En voor de lui die een XT hebben weten te bemachtigen,... mazzelpikkies :P. Ik ga niet voorbestellen tenzij de shop zeker weet dat ze een aantal op een bepaalde datum krijgen. En tot nu toe heeft geen enkele shop mij een leverdatum kunnen noemen :evil: Als ze al überhaupt de moeite doen om te antwoorden :roll:
Link naar reactie
[quote:d74ade0889="arjant2"]met de 6600 GT en 6600 die er aan komen krijgt de 9800 pro het denk zwaar. Zeker gezien de prijssstelling, advies prijs 229 euro voor de GT. die blaast de 9800 pro hard voor bij en als ik het goed begrijp zelfs sneller als een 9800 XT. http://www.tweakers.net/nieuws/33814[/quote:d74ade0889] Verkeerde topic, en reeds gemeld hiero: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=125060
Link naar reactie
@Juggernaut zoals je op de foto kan zien heb ik ook een vette Zalman 7000A-CU op de CPU zitten, dat is het probleem niet voor deze kaart. Dat je alle PCI sloten op 1 na bezet hebt is wel een probleem, echter ook voor de X800XT PE die je wilt. Ik heb zelf hier een X800XT PE van Gigabyte en deze werd met deze dagen bloedheet, 76graden na een potje doom III was geen probleem. Als je X800XT PE geen ruimte heeft om zijn hete lucht weg te blazen zoals bij jou met je volle PCI sloten heb je best wel een uitdaging.
Link naar reactie
[quote:49589bcfce="Red Dragon"]@Juggernaut zoals je op de foto kan zien heb ik ook een vette Zalman 7000A-CU op de CPU zitten, dat is het probleem niet voor deze kaart. Dat je alle PCI sloten op 1 na bezet hebt is wel een probleem, echter ook voor de X800XT PE die je wilt. Ik heb zelf hier een X800XT PE van Gigabyte en deze werd met deze dagen bloedheet, 76graden na een potje doom III was geen probleem. Als je X800XT PE geen ruimte heeft om zijn hete lucht weg te blazen zoals bij jou met je volle PCI sloten heb je best wel een uitdaging.[/quote:49589bcfce]Er is geen excuses voor deze enorme blindheid aan mijn kant :cry: (ik heb dezelfde cooler btw) P.S. hoe zit het met stof in jou systeem? Die zalman van mij lijkt alle stof in de hele pc aan te trekken... Ja, moet ik idd kijken hoe ik de pci sloten omgooi dat het wel werkt. Ik kan de usb slots ook aan de case aansluiten die aan de voorkant zitten. Maar dat zijn 8 losse draadjes en de beschrijvingen erop zijn anders dan het mobo. Maar ik ben ergens dit jaar ook van plan een andere kast te kopen, alu, fan filters, en dan daarbij die nieuwe zalman reserator 1.
Link naar reactie
Watercooling is ideaal, gebruik ik ook in mijn AMD pc, temperatuur gegarandeerd onder de 40 graden in stress situatie's op je X800XT PE 8) Wat de stof betreft op de Zalman, nog niet echt last van gehad gelukkig, kan komen omdat mijn vrouw het huis goed stofvrij houd ;) :) Als je een nieuwe kast koopt eind dit jaar zou ik naar de Coolermaster Stacker kijken, deze is ATX maar ondersteund ook BTX, zonde als je volgend jaar een BTX systeem wilt kopen en dat dat niet past in je gloednieuwe kast ;)
Link naar reactie
XFX GF6800 GT is besteld :) Ik verwacht hem dinsdag/ woensdag binnen... kan niet wachten, ik heb mijn pc wel 3wkn moeten missen :wink: Hopelijk werkt alles weer, anders ga ik uit mijn dak. Mijn ASUS X800 PRO ga ik proberen naar ASUS op te sturen... ik moet nog even contact met hun opnemen. Proberen of ze hem nog kunnen maken voor een leuk prijsje of zelfs nog onder garantie en dan verkopen die hap :D De kaart is prima in orde, mankeert nix mee... moet gewoon even een klein onderdeeltje op... piece of cake voor hun, denk ik.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...