Ga naar inhoud

-= GeForce 6800 & Radeon X800 topic =-


Aanbevolen berichten

  • Reacties 302
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    303

[quote:4dc62edb76="Red Dragon"]De cat 4.9 zijn voor de X800 kaarten in combinatie met Doom III, in andere games bieden de drivers niets nieuws. als je een 9800 of mindere kaart hebt zou ik gewoon de cat 4.7 drivers gebruiken. de X800XT PE komt maandag pas op zijn vroegst dus ik ga nu eerst maar de X800PRO testen met Doom III[/quote:4dc62edb76] Welk merk is die XT Platinum Edition ? ben benieuw of de XT kaarten ook nog een beetje lekker klokken.
Link naar reactie
[quote="Red Dragon"]De cat 4.9 zijn voor de X800 kaarten in combinatie met Doom III, in andere games bieden de drivers niets nieuws. als je een 9800 of mindere kaart hebt zou ik gewoon de cat 4.7 drivers gebruiken. oh,toch had ik met die 4.7 drivers dat ik in Farcry een freeze kreeg en dan was het einde oefening. met deze drivers heb ik dat nog niet gehad.maja ben niet een expert om dan duidelijk aan te geven of het daar daadwerkelijk aan ligt. :cry:
Link naar reactie
Yups, Toxic is een speciale lijn van Sapphire, naast de gewone lijn hebben ze nu dus de Toxic lijn. voorheen hadden ze ook een apparte lijn met van die Zalman coolers erop. @HJS In het verleden zwierfen er wat foto's rond met het geheugen aan de bovenkant, dat is echter niet het geval, de kaart heeft het referentie PCB alleen de PCB is blauw, de cooler koelt overigens ook het geheugen aan beide kanten.
Link naar reactie
[quote:a4cffd3fd2="Red Dragon"]Yups, Toxic is een speciale lijn van Sapphire, naast de gewone lijn hebben ze nu dus de Toxic lijn. voorheen hadden ze ook een apparte lijn met van die Zalman coolers erop.[/quote:a4cffd3fd2]Mja, maar is het enige verschil dat er zo'n nVidia stofzuiger op zit, of hebben ze ook nog wat aan de snelheden getweaked, of dat het bijvoorbeeld sneller mem heeft?
Link naar reactie
[quote:46a194ee7f="Interficior"][quote:46a194ee7f="Red Dragon"]Yups, Toxic is een speciale lijn van Sapphire, naast de gewone lijn hebben ze nu dus de Toxic lijn. voorheen hadden ze ook een apparte lijn met van die Zalman coolers erop.[/quote:46a194ee7f]Mja, maar is het enige verschil dat er zo'n nVidia stofzuiger op zit, of hebben ze ook nog wat aan de snelheden getweaked, of dat het bijvoorbeeld sneller mem heeft?[/quote:46a194ee7f] nVidia stofzuiger? :roll: weer hoog van de toren schreeuwen terwijl je de kaart niet hebt? Er zit een Artic cooler rev 4 op, dit ding is bijzonder stil vergeleken met de standaard coolers.
Link naar reactie
[quote:1a0070fea9="Red Dragon"][quote:1a0070fea9="Interficior"][quote:1a0070fea9="Red Dragon"]Yups, Toxic is een speciale lijn van Sapphire, naast de gewone lijn hebben ze nu dus de Toxic lijn. voorheen hadden ze ook een apparte lijn met van die Zalman coolers erop.[/quote:1a0070fea9]Mja, maar is het enige verschil dat er zo'n nVidia stofzuiger op zit, of hebben ze ook nog wat aan de snelheden getweaked, of dat het bijvoorbeeld sneller mem heeft?[/quote:1a0070fea9] nVidia stofzuiger? :roll: weer hoog van de toren schreeuwen terwijl je de kaart niet hebt? Er zit een Artic cooler rev 4 op, dit ding is bijzonder stil vergeleken met de standaard coolers.[/quote:1a0070fea9] Dat ding heeft wel een beetje de looks van zo'n nVidia cooler vind ik dan. Maar als het een stille Arctic Cooler is neem ik mijn woorden uiteraard terug. Maar is die toxic net zoals die ultimate series gewoon een andere koelerversie, of zit er ook echt snellere dingen op?
Link naar reactie
[quote:1573ef0d00="Red Dragon"]Zelfde verhaal als de Ultimate serie, er zit alleen speciale software bij "A.P.E", daar mee kan je beter overklokken dan met andere overklok software zegt Sapphire, ik moet dat nog testen. Het is overigens ook een ViVo. of er 1.6ns geheugen op zit kan ik niet zien omdat het gekoeld is.[/quote:1573ef0d00] Die APE doet mij meer denken aan de overdrive:[quote:1573ef0d00]The Automated Performance Enhancement (A.P.E.) allows for the optional increase of memory clock speed to pre-tested levels while maintaining the hardware's health.[/quote:1573ef0d00]Of zie ik dit nu weer verkeerd, want automated lijkt mij toch dat ie vanzelf gaat overklokken. Daarbij is die cooling 'dodelijk'. :lol:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...