Ga naar inhoud

-= Nieuwe ATI Catalyst driver topic deel 3 =-


Aanbevolen berichten

  • Reacties 251
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    252

[quote:bdafc750f3="anoniem1001"]ik dacht juist dat games niet van win2k houden??? :o[/quote:bdafc750f3] draai al jaren op windows 2000 pro, en geen enkel spel heeft ooit problemen gegeven.. daarnaast, windows XP is gewoon de mooi gemaakte windows 2000, zelfde setup, mooiere interface (op een paar kleine dingetjes misschien na)
Link naar reactie
[quote:3ebe57e455="anoniem1001"]en red dradon zouden ze niet beter werken op linux omdat linux niet zoveel van je pc gebruikt en daardoor dat je meer power hebt voor programma's in dit geval games dus??[/quote:3ebe57e455] is al diverse malen getest. Ook in de computer totaal, maar daar kwam men tot de conclusie dat games beter draaien onder windows xp dan onder linux. Daar komt ook nog eens bij dat er maar weinig spellen geschikt zijn om onder linux te draaien
Link naar reactie
tja ... als je wat amateurs loslaat op een willekeurige Linux-distributie dan snap ik dat. Het is tenslotte nog lang niet geschikt voor alle hardware doordat (nog) niet iedere fabrikant wil meewerken. Win98SE is bij mij altijd superstabiel geweest ... ik zit nu alleen met Win2k vanwege het feit dat enkele andere programma's dat gingen eisen. Maar voor mij zal er nooit een XP komen. Daar zit teveel ongein en troep aan daar begin ik niet meer aan. Voor mij wordt het hoofdstuk Windows dan ook afgesloten op het moment dat Win2k niet meer te gebruiken is als OS. En dan ? Verder met Linux of consoles waar je al deze ellende niet hebt. // --- Zullen we nu maar weer on-topic gaan ? De oude gamma-bug is definitief terug in 4.7 Ik moet bij UT2k4 weer de '-nogamma' parameter gebruiken om te voorkomen dat de gamma-instelling zich weer reset. Ook bij andere 3d spellen heb ik dat probleem weer terug.
Link naar reactie
Er is ook eens Gamma probleem met Photoshop.Als de Catalist drivers geinstaleerd zijn ( versie Ati catalist 4.5 en hoger ) werkt Adobe Gamma Loader ( voor calibreren monitor(s) ) niet meer.Asus driver 7.97 geeft geen problemen. Verder heb ik ook weleens problemen met trailers van Internet als de Hardware versnelling aanstaat.Filmje zijn overmatig gekleurd, net alsof je door een warmte-zoeker-verrekijker kijkt.Alleen uitzetten helpt. Systeem is UP TO date, Videokaart Asus ati 9800 XT,WinXp.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[quote:464c25aa18="Red Dragon"]Ik zal het hier op mijn werk eens bekijken met een Radeon 7000 + Cat 4.7 en een donkere monitor. Ik heb alleen geen games hier.. hij reset de boel dus als je een game speelt? kan je de gamma niet in UT2004 regelen?[/quote:464c25aa18] jawel, maar andere spellen hebben dat niet altijd.
Link naar reactie
Denk dat die verbeterde OpenGL driver pas in Catalyst 4.9 (build 8.05) of later is, die maken ze niet 1,2,3. zonder verbeterde OpenGL driver doet de X800 het ook best goed hoor, goed genoeg om het spel optimaal te kunnen spelen. de 6800GT en Ultra zijn niet alleen sneller door OpenGL maar ook door UltraShadow II van dezez kaarten. Hoe dan ook zitten de nieuwe OpenGL drivers niet bij de Catalyst 4.8 drivers.
Link naar reactie
[quote:7b1750f7f5="Red Dragon"]Heb je de beta Cat 4.8 drivers al geprobeerd? build 8.04? Ik heb zelf Build 8.041 hier maar die kan je nergens downloaden[/quote:7b1750f7f5] Ik waag me liever niet aan beta-drivers. Bovendien is Cat 4.8 binnenkort toch officieel ... grr... ik merk net dat ik in Thief 3 met 4.7 verschrikkelijk last heb van flikkerende schaduwen. Ik hoop dat dat in de volgende release is opgelost, want anders moet ik 4.5 of 4.4 zien te vinden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...