Ga naar inhoud

Club 3D Radeon 9700 (Zalman) winnen ???


Aanbevolen berichten

[color=red:98a790efd7][/color:98a790efd7]de superstille radeon 9700 kaart winnen? [color=green:98a790efd7][/color:98a790efd7]Danzij ECL (www.ecl.nl) kunt u deze door ons gemodificeerde Club3D Radeon 9700-kaart winnen.dat doet u door uw tip en adres te mailen naar: tips@computertotaal.nl. Uw inzending moet uiterlijk 14 maart 2003 bij ons binnen zijn. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. [color=black:98a790efd7][/color:98a790efd7]dat is wat er precies staat maar ik snap er nou niet uit wat voor tip ik moet verzenden
Link naar reactie
Geef een tip waar lezers wat aan hebben dat betrekking heeft op computer gebruik. Bijvoorbeeld: In de rubriek UV (zelfde nummer) heeft iemand last van de herrie die zijn PC produceert. Hij wil graag een kapitaal steken in verlengkabels. In plaats daarvan adviseert een zekere (RK) dat ie zijn PC stiller moet maken. Onder anderen door zijn systeem ventilatoren op 7Volt te laten draaien. [b:555fc8a7e1]DAT IS DUS EEN TIP[/b:555fc8a7e1] Alleen is dat in dit geval in combinatie met een vraag. Van jou wordt dus gevraagd om creatief te zijn. Je moet zelf een geweldig idee delen met anderen dat je nu nog angstvallig probeert geheim te houden omdat je graag die Radeon 9700 wil winnen :wink:
Link naar reactie
Ik heb ook een goeie tip. Als je PC teveel herrie maakt dan ligt dat vooral aan al die ventilatoren. Door een Club 3d Ati 9700 te voor zien van een Mooie Zalman Koeler (zonder ventilator) heb je al een deel van de herrie verwijderd. Je kunt ook gewoon de speakers van je PC zo hard zetten dat je de PC niet meer hoort. Dit is een echte winner. Of niet Mod(je) :wink:
Link naar reactie
ik weet nog een goeie tip. nou ja ikzelf niet, maar als iemand weet hoe het moet kan hij hem doorsturen. ik vind het namelijk wel irritand als je in een spel zit en dan per ongeluk op de windows knop drukt. kan je die niet op een of andere manier uitschakelen. ps: dit is dus geen vraag maar een tip voor die gene die niks weet te verzinnnen, maar en wel weet hoe je dit moet doen. trouwens voor de gene die het weten, willen die ff een emailtje sturen, want ik vind het echt irie.
Link naar reactie
Mensen, nofi hoor, maar denk nou ff twee tellen na : Een tip is vrije format en dus hoeft er geen notaris aan te pas te komen om de winnaar uit de inzendingen te trekken. Je ziet vaak genoeg dat je een aantal antwoorden moet geven en vervolgens een slagzin afmaken. Die slagzin maakt het zo dat de kans nihil is dat je wint met een GOEDE TIP, áls je uberhaupt al kans maakt. Hier is het net zo. Je tip wordt in een ton gegooid en ze trekken er 3 uit. Degene met de meest orginele tip van die drie wint. Anyways, goodluck all!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...