Ga naar inhoud

Driver probleem Savage 4 videokaart


Aanbevolen berichten

[quote:f3bfc65cc5="Red Dragon"]Probeer eens www.hastec.nl ze hebben als het goed is daar drivers en een Forum met tips en trucs.[/quote:f3bfc65cc5] Fout ;) Ze hebben daar geen drivers meer, maar voor S3 Savage 4 drivers kun je het beste terecht op [url=http://www.savagenews.com/index.php]Savage News[/url]. Maar volgens mij heeft Bolivar hierover ook al een email ontvangen van Hastec ;)
Link naar reactie
omdat ik zelf ook pro savage heb. had ik nog wat urls in mijn bestand staan. misschien heb je er wat aan. http://www.pc-pages.co.uk/Driver_Downloads/Video_Downloads2.htm http://www.savagenews.com/drivers/drivers.html http://www.s3graphics.com/index.html kijk bij s3graphics links bij drivers,scrol naar beneden klik op de url. en gebruik voor inlog en wachtwoord[archive]. en klik accept. sukses...vedion.
Link naar reactie
[quote:9dd2e13c18="Bolivar"]Hallo Vedion, Gevonden op je voorstel de driver voor savage 4 enwel voor W2000 pro. Die werkt nu perfect. Voor XP heb ik niets kunnen vinden. Ik ben bijzonder happy en dank je vriendelijk voor je hulp. Groeten. Bolivar :lol:[/quote:9dd2e13c18] uhmm, de windows2000 drivers kun je gewoon gebruiken voor WinXP... precies hetzelfde Os haast, alleen in een ander jasje.... als ik detonators zoek voor mn GF, dan moet ik ook altijd de win2000/XP drivers hebben....
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...