Ga naar inhoud

Wat is je 3dmark '03 score?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 314
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    315

Nee, valt wel mee denk ik. Je moet wel rekenen dat een complete kast en bijvoorbeeld een swifttech koelset + casefans + voeding toch ook al gauw aan de 350 tot 400 euro zit, met toponderdelen er in. Dus dan valt 700 voor een complete prometia kast ook nog wel te overzien. En als het dan nog te gek wordt dan kan ik deze PC ook nog wel weer verkopen, moet ik alleen op me TV-out sys nog wat anders verzinnen :)
Link naar reactie
Daar heb je ook wel gelijk in, maar als hij ook als FTP en fileserver draait, dan kan je dus films en mp3's van je HDD afspelen. Hoef ik dus niet elke film eerst weer te branden. Vaak kijk je ze toch maar 1 keer of zo. Bovendien zit je tegenwoordig alweer met verschillende formaten, naast divx heb je ook xvid enz, en de AC3 filterdrivers, zodat de kans wel erg groot is dan het dan weer niet werkt op een standalone ding.
Link naar reactie
[quote:136cf98b21="The Avenger"]Ok, ik heb weer een beetje lopen klooien. 5636 punten http://service.futuremark.com/compare?2k3=626860 Aan het record van RD ga ik niet komen :( Maar ik zit wel boven 2FAST :D[/quote:136cf98b21] Leuke score. jammer dat je het niet met je eigen systeem haalt, de score die ik heb gehaald en die 2Fast heeft gehaald is niet op een samengeraapte pc van meerdere personen maar van ons zelf. zo kan ik het ook wel. Ga ik naar slahhead toe en leen even een radeon 9800 PRO van hem :roll: maar goed.. ik zal binnekort even de 5900 proberen te halen, mijn cooler komt volgende week binnen en ik denk dat ik die fsb nog wel hoger kan krijgen. heb hem al stabiel op 223mhz gehad.
Link naar reactie
[quote:3979ae9d9d]Leuke score. jammer dat je het niet met je eigen systeem haalt, de score die ik heb gehaald en die 2Fast heeft gehaald is niet op een samengeraapte pc van meerdere personen maar van ons zelf. zo kan ik het ook wel. Ga ik naar slahhead toe en leen even een radeon 9800 PRO van hem [/quote:3979ae9d9d] Hé, vergeet niet dat ik nog op school zit en dus geen vaste inkomsten heb. Ben al blij dat zaterdag morgen kan werken. Als ChrisTuner mij dan zijn Radeon 9700pro aanbiedt, sla ik dat natuurlijk niet af :P Maar ik ben idd aan het sparen voor een nieuwe videokaart, want met die GF4 kan ik natuurlijk geen leuke scores halen :wink: Trouwens vraag dan ff aan Slashhead of ik ook zo'n 9800 pro kan lenen 8) :wink:
Link naar reactie
Nou RD, hier is mijn score , het is heel erg..... :( [url=http://service.futuremark.com/compare?2k3=627092]2058[/url] Kom mss nog wel wat hoger, maar dat is niet echt de moeite met deze kaart :wink: Ben benieuwd wat voor score ik kan halen met de 9800 pro, dan kan ik jou wel verslaan RD, hoop ik. Ben trouwens benieuwd wat voor FSB je kan halen met dat mobo, denk je dat je veel hoger komt met je cpu koeler, denk dat het niet de temp is die straks ervoor zorgt dat je niet hoger komt. Ik kom echt niet hoger dan 207, heb em nu stabiel lopen op 200 Mhz x 12, dus dat vind ik zeker niet slecht.
Link naar reactie
Als je 207fsb kan halen waarom benchmark je dan met 197fsb :-? Ik benchmark zo hoog mogelijk. mijn pc draait stabiel op 10x223. loopt hij nu al een paar uur op. Ik denk dat de fsb wel 230 aan kan maar ik ga dat pas proberen als ik de SLK-800 heb. met een radeon 9800 PRO is het een "piece-of-cake" om meer dan 6000 te halen. //The Avenger Ik zou gewoon een leuke pc bij elkaar gaan sparen. spullen lenen en dan een hoge score halen en daar meer hier gaan posten is niet echt bijzonder.
Link naar reactie
[quote:22ee802f5a]//The Avenger Ik zou gewoon een leuke pc bij elkaar gaan sparen. spullen lenen en dan een hoge score halen en daar meer hier gaan posten is niet echt bijzonder.[/quote:22ee802f5a] Ik heb hem toch ook bij elkaar gespaart :roll: Ik heb vanmiddag mijn loon binnen gekregen en hem meteen besteld. Ik verwacht hem volgende week woensdag: een Sapphire 9700pro 8) . Ik hoop alleen dat ie net zover (of verder) komt als deze Club3D.
Link naar reactie
Moet echt veel moeite doen om die 207 Mhz te halen, ik bench nog wel een keer (denk morgen) met een zo hoog mogelijke fsb. Het vreemde is dat ik mijn ti4600 minder kan overklokken met 03 dan bij 01, hij ging al eerder haperen. Trouwens RD, denk je dat zo'n northbridge koeler van Zalman met AS3 echt werkt, moet toch nog een fan bestellen, en zo'n ding is maar 7 euro.
Link naar reactie
Ik heb er geen last van. ik draai in 3dmark 2001 en '03 beiden met 419 core. loopt hem helemaal door tot het einde zoals je kan zien in mijn link's Hoger dan 419 core heb ik nog niet geprobeerd. maar voor een Radeon 9700 non-pro vind ik het erg hoog. ik heb nog geen PRO eigenaren op dit forum gezien die zo hoog komen. wat de Northbridge betreft. Ik zou zeer zeker een andere northbridge cooler plaatsen met ASIII. de meeste standaard northbrige coolers zijn flut dingen en hebben slechte "Thermal Compound" erop zitten. Met die Zalman heb je geen fan nodig.
Link naar reactie
[quote:34284bf8a2="Red Dragon"]wat de Northbridge betreft. Ik zou zeer zeker een andere northbridge cooler plaatsen met ASIII. de meeste standaard northbrige coolers zijn flut dingen en hebben slechte "Thermal Compound" erop zitten. Met die Zalman heb je geen fan nodig.[/quote:34284bf8a2] Nee, bedoelde ook geen fan voor northbridge cooler maar voor slk 800, doe ik dat maar in een keer, want de verzendkosten worden zo hoog voor al die kleine dingen. :roll:
Link naar reactie
Eindelijk een score van mij, [url=http://service.futuremark.com/compare?2k3=653842][b:64b5ee3af1]3602[/b:64b5ee3af1][/url] Wegens geldgebrek is het dus toch een 9500pro, maar presteren doet 'ie goed 8) De score is gehaald op een 8rda+, 512mb 333Mhz cas2.5, 9500pro de draait op de standaard waardes. De cpu is een 2100+ die draait op 2ghz [2400+], bij 2138mhz wilde de cpu test niet lopen :( maar dat maakt toch niks uit in 3dmark. Overklokken komt nog wel een keer, ik neem alleen aan de je daarvoor de bios dient te flashen, en daar heb ik geen ervaring mee.. dus een andere keer maar.
Link naar reactie
Ik heb de FSB verhoogt naar 166Mhz, en tot mijn grote verbazing is het helemaal stabiel op de waardes van een 2600+. De score ging iets omhoog, 3670. Over het overklokken, ik had de FAQ gelezen, en kwam daar dus tegen dat het voor de hand ligt dat je je bios moet flashen. Zeker omdat erbij staat dat Slashead o.a de Sapphire heeft geflasht; je flasht een kaart niet als het niet nodig is. Wat ik er wel raar bij vind; bij m'n Sapphire 9500pro kreeg ik een tweak utility, genaamd "RedLine". Werken doet het alleen niet, de oorzaak zal dus ook hiervoor de bios zijn. edit, zie [url=http://service.futuremark.com/compare?2k3=654456]link[/url]
Link naar reactie
Je score is maar iets omhoog gegaan omdat 3dmark '03 vooral een videokaart gevoelige benchmark is. als je daaraantegen 3dmark2001se draait dan zal je het verschil tussen 133fsb en 166fsb veel beter zien. Je score is prima voor jou instellingen en configuratie, je zou de Omega drivers nog kunnen overwegen (zie FAQ) Als je kaart niet wil overklokken door een Bios lock dan manifisteerd dat in het na enkele seconden terug springen van de core en mem waardes naar default. het overklokken wil dan dus niet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...