Ga naar inhoud

Wat is je 3dmark '03 score?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 314
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    315

[quote:1b3cffa3a9="Red Dragon"]Ik vind het gewoon leuk dat ik met mijn relatief stille pc ongeveer net zo hoog als jullie score :) Je zou ook aan een zalman ZM80A-HP kunnen denken.. er is echter al weer een leuke opvolger. de ZM80C1-HP [img:1b3cffa3a9]http://www.zalman.co.kr/news/2003/cebit2003/112.gif[/img:1b3cffa3a9] Maar dan moet je nog wel even wachten tot die te koop is[/quote:1b3cffa3a9] Das zeker een mooi ding.. maja.. mijn pc maakt een takke herrie.. niet eens de koelers.. maar vooral de HDD :o 40.0 GB IBM 120 GPX, zou niet zoveel herrie moeten maken, je hoort hem ook niet ratelen maar vooral het draaien maakt veel herrie gewoon :( Verder heb ik 4 stille casefans en een rare voeding.. Iemand ooit meegemaakt?! Als ik mijn systeem uitzet hoor je zo'n hoge pieptoon, echt erg hoog (mijn vader (46jr) kan het niet horen want als je ouder wordt hoor je die hoge geluiden minder). het geluid is in een soort golf... niet de hele tijd hetzelfde.. Als ik het stopcontact uit doe dan stopt het 3sec later en gaat het met een soort geluid van een stoppende fan (langzaam afsterven) weg.. Het is een antec 400w voeding... iemand een idee!?
Link naar reactie
[quote:5866da0eca="BA"]Net nog even gekeken, maar ik verbrand nog steeds bijna me vingers aan die heatsink zelfs al heb ik hier al weer even zitten posten. Toch eens naar die Zalman kijken :)[/quote:5866da0eca] Heb je ook al naar de nieuwe van TT gekeken BA, de Gian II, die is bijna hetzelfde als die van Zalman, volgens mij nog een iets groter oppervlak, maar heeft ook een koeler erop zitten. Weet alleen niet zeker of ie al verkrijgbaar is.
Link naar reactie
//2fast Ik heb een Antec 480watt true Blue voeding (true power met 2x blauwe led erin) . ik heb dat probleem niet. nooit van gehoord ook. wat de herrie betreft. enige wat ik hoor is mijn 2x40gb Maxtor 740DX 7200rpm op me Raid-0 Het klinkt als een fan.. een continu geluid. dat is het draaien van de "platters". omdat ze Ball bearing zijn hoor ik ze beiden erg goed. Mijn 80GB Maxtor 9 plus liquid bearing hoor ik bijna niet. wat de zalman cooler betreft. er komen heel wat meer coolers uit nog dit jaar: http://www6.tomshardware.com/business/20030313/cebit2003_1-18.html http://www.zalman.co.kr/english/news/2003/20030404.htm die nieuwe ZM80C1-HP moet zelfs voor een GeForce FX 5800 Ultra gesschikt zijn.. dat geloof ik best.
Link naar reactie
Ik heb die bios geprobeerd, maar in Rivatuner en 3dmark zegt hij dat het nog steeds de 9700/9500 series is. Maar in de bios zegt hij dat het wel een 9800pro is, want ik heb in 1 keer 256 mb AGP mem. :o Weten jullie trouwens of er ook speciale biossen zijn voor een MSI GF4 Ti4200 met samsung mem, voor The_avenger?
Link naar reactie
Zeer scherp BA :wink: Dat ben ik idd, haha, "2FAST" was al bezet (Race Eend nog niet, gek hè :P ) en ik gebruik dat forum wel eens als ik echt snel antwoord wil maar over het algemeen vind ik het een prut forum omdat er zoveel dwazen rond-dwalen.. Dat is idd gewoon mijn score, zelfde plaatjes als op dit forum.. ze zijn er gewoon stil van daro, daarna is er niemand meer geweest die zijn score durfde te geven :wink:
Link naar reactie
[quote:8136a86c3e="Ruudfeen"]Is zo'n videokaart bios flashen ook zo risicovol? Ik was het niet van plan hoor met deze kaart :wink:[/quote:8136a86c3e] Het is net zo risicovol als het flashen van je moederbord bios. je moet dus altijd een backup van je bios maken voordat je er aan begint. als je flash verkeerd gaat dan kan je videokaart goed vern&*ken. denk dus goed na voordat je er mee begint. Als het niet nodig is niet flashen. [b:8136a86c3e]//2fast.[/b:8136a86c3e] Ik snap nog steeds niet waarom jij je score niet kan posten. * Deinstaleer eens 3dmark '03 * log op futuremark in onder een andere naam met een andere E-mail. * gebruik geen illgale PRO serial en instaleer 3dmark '03 opnieuw.
Link naar reactie
[quote:ec2eca4930="Red Dragon"][quote:ec2eca4930="Ruudfeen"]Is zo'n videokaart bios flashen ook zo risicovol? Ik was het niet van plan hoor met deze kaart :wink:[/quote:ec2eca4930] Het is net zo risicovol als het flashen van je moederbord bios. je moet dus altijd een backup van je bios maken voordat je er aan begint. als je flash verkeerd gaat dan kan je videokaart goed vern&*ken. denk dus goed na voordat je er mee begint. Als het niet nodig is niet flashen. [/quote:ec2eca4930] Dat heb ik gemerkt ja... Ik wilde laatst 'voor de grap' effe m'n 8500 naar een 9100 veranderen. Misschien, dacht ik, kan ik dan wel verder overklokken. Dus ik netjes doen wat er op 3d center stond (toch wel makkelijk als je Cultuur & Maatschappij doet als profiel:-D) - dus ook back-up diskette, thank god -. Flashen was aanvankelijk gelukt, ik start op en het hele scherm zag eruit als één grote kleurenbrij en allemaal bewegende dingen. Gelukkig kon ik hem 'blind' weer in z'n oude staat flashen... Gevaarlijke dingen, die biosupdates...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...