Ga naar inhoud

Wat is je 3dmark '03 score?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 314
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    315

nu ik mijn 3dmark score ligt hoger dan ik verwacht had, zo'n 1297 punten en dit met : athlon xp 1900+ gforce 4 ti 4200 512mb ddrram msi mobo zie hier de link http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10 in vergelijking met anderen haal ik zelfs een hogere score dan sommigen met een zwaarder systeem, kwestie va je pc hard-en softwarematig netjes te onderhouden zeker :D
Link naar reactie
Eigenlijk zou iemand is voor de 'grap' een format doen van de hele computer alleen al je drivers enzow installeren en dan 3d mark 03 draaien, kijken of het echt zo'n hele verbetering opgeeft. En wat je zegt over je pc netjes houden, dat vind ik ook belangrijk, ik houd niet van rommel, het moet geordend blijven en netjes in mappen vinnik :)
Link naar reactie
[quote:8678e5e7a2="BA"]Vergeet alleen even niet dat 3Dmark nogal een vertekend beeld geeft. Dat je 3Dmark score 3x zo hoog is betekend niet dat je games ook 3x zo snel gaan.[/quote:8678e5e7a2] Helemaal eens BA, maar dit topic nodigt daar ook toe uit. Ben kortgeleden overgestapt van een Geforce 3 naar m'n 9700 PRO; wereld van verschil, maar bij lange niet het verschil in scores op 3D Mark 2001. De 3D Mark 2003 was zelfs niet eens mogelijk :wink:
Link naar reactie
Het heeft even geduurt, maar ik heb mijn 3DMark03 score online. Score: 1020 3DMarks. Klik [url=http://service.futuremark.com/compare?2k3=502463]hier[/url] voor mijn Online Project. Kan iemand (Red Dragon?) mij vertellen of deze score redelijk is voor mijn CPU & videokaart? Systeeminfo vind je via bovenstaande link. P.S. de benchmark is gedraait met de vandaag uitgekomen officiële v43.45 Detenator drivers.
Link naar reactie
Eigenlijk vind ik dat futuremark flink betaald moet worden door ati en nvidia 8) , iedereen is van plan een nieuwe 3d kaart te kopen terwijl ze nog een goeie hebben, ti4200/4400/4600 (ja, ikke ook :D ) volgens mij is het enige waar je nu verschil in merkt, het aantal punten in je 3d mark test. In spellen zal je het toch niet goed zien, want of je nu 60 of 150 frames hebt, verschil zie je toch niet :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...