Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Ik heb net een radeon 9500 pro gekocht en het doet het allemaal prima, maar nou kwam ik er achter d.m.v het programma powerstrip(clockprogramma) dat mijn AGP instellingen op 2x staan, en als ik dat wil veranderen zegt hij dat mijn moerderbord dat niet ondersteund of dat de instellingen\drivers van de bios\AGP gart niet goed zijn. En mijn moederbord is een asus A7v 133 die wel agp 4x ondersteund, en in de bios staat hij ook op 4x. Heeft iemand enig iedee alvast bedankt
Link naar reactie
Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb een VIA chipset. En nu heb ik gehoord dat je de nieuwste VIA drivers in de compatibliteitsmodus van Windows 2000 moet installeren als het om Windows XP gaat. Dit heb ik gedaan, maar het helpt geen moer. Of je het nu op deze manier of op de gewone manier installeert mijn AGP blijft ook op 2X werken en ook bij staat alles in de BIOS goed. Maar goed, ik weet dus niet of je een VIA chipset hebt of een andere.
Link naar reactie
AGP kan je o.a. forceren dmv Powerstrip, Quote uit de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=75962]FAQ[/url] : [quote:d2be8ac3a3] [color=green:d2be8ac3a3]Powerstrip 3.30.364 [/color:d2be8ac3a3]kunt u [url=http://www.entechtaiwan.com/files/pstrip.exe]Hier[/url] dowloaden. En als u niet bang bent voor bèta’s kunt u [color=green:d2be8ac3a3]Powerstrip 3.31 Beta build 370 [/color:d2be8ac3a3][url=http://www.entechtaiwan.com/files/psbeta.exe]Hier[/url] dowloaden. Helaas is Powerstrip shareware en zal u uw creditcard moeten trekken zoals [url=http://www.entechtaiwan.com]hun website[/url] al aangeeft: [i:d2be8ac3a3]"Individual licenses for the PowerStrip can be purchased for US$29.95"[/i:d2be8ac3a3] Of zelf een crack moeten zoeken ;)[/quote:d2be8ac3a3] Nog een quote uit de Faq: [quote:d2be8ac3a3][b:d2be8ac3a3]Wat is het verschil in snelheid tussen AGP 1x, 2x, 4x en 8x?[/b:d2be8ac3a3] Op dit moment zijn er weinig games en andere toepassingen die AGP goed benutten (op 3D visualization/CAD software na), [b:d2be8ac3a3]bij de huidige games heeft het zo goed als geen invloed of u nu AGP 8x of AGP 2x gebruikt.[/b:d2be8ac3a3]AGP 8x is dus zeker geen reden om uw pc up te graden met een AGP 8x moederbord en AGP8x videokaart. Test het maar eens met 3dmark2001se of AGP 2x wat uitmaakt met AGP 4x. Het verschil tussen beiden is hooguit een paar punten. [url=http://www.xbitlabs.com/video/nv18-nv28/] Meer over AGP8x[/url][/quote:d2be8ac3a3] als je nu AGP2x hebt ipv AGP4x mis je niets, voor de AGP4x/8x owners hier die dit niet geloven moeten ze maar een testje draaien met 3dmark e.d.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...