Ga naar inhoud

Radeon 9000 Pro een lage score!!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 47
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

CPU Speed Detected: 1000(133x7.5) en CPU Speed Setting: 133.3x4.0=533 hoort het zelfde te zijn ja. omdat je PIII een vaste MP heeft blijft hij gewoon op de Detected speed draaien ongeacht wat jij bij de settings heb staan, heb je meer vragen hierover stel ze dan [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewforum.php?f=1]hier[/url] dat je FSB op 0 staat in de 3dmark2001se link geeft niet. dat is een fout van 3dmark en niet van je pc. de score is nog steeds veel te laag. staat niet Anti-alaising of Anisothropische filtering per ongelijk aan in je control pannel van je Ati Radeon 9000?
Link naar reactie
[quote:bceda7170f="Red Dragon"]leuk bedacht hoor maar dan draai je dus een andere test, de 800x600 test ipv de 1024x768 test. dus heb je nog steeds geen hogere score bij 1024x768 wat de "Default" test is die iedereen gebruikt.[/quote:bceda7170f]Volgens mij geef ik dat tussen de nuances ook aan, Rode Draak! "Beetje kunstmatig misschien, maar het geeft wel een lekker gevoel."
Link naar reactie
[quote:8bdad0d46f="The Curse"][quote:8bdad0d46f="Red Dragon"]leuk bedacht hoor maar dan draai je dus een andere test, de 800x600 test ipv de 1024x768 test. dus heb je nog steeds geen hogere score bij 1024x768 wat de "Default" test is die iedereen gebruikt.[/quote:8bdad0d46f]Volgens mij geef ik dat tussen de nuances ook aan, Rode Draak! "Beetje kunstmatig misschien, maar het geeft wel een lekker gevoel."[/quote:8bdad0d46f] Het is maar wat je een lekker gevoel vind, het is het zelfde als winnen met 100m hardlopen omdat je meedoet met 5 jarigen. makkelijk scoren op die manier. persoonlijk geeft mij dat totaal geen lekker gevoel.
Link naar reactie
Maar dat mn kaart zo slecht presteerd kan toch moeilijk aan de Z-buffer diepte liggen, ik bedoel het is niet alleen bij 3D Mark, maar ook bij spellen, bij mn vorige videokaart draaide ik ook op 32 bit Z-buffer, en die presteerd net iets slechter dan deze kaart. Het is duidelijk dat t OF aan de kaart ligt OF aan mn moederbord. Ik laat mn systeem nog eens nakijken bij een computerwinkel, misschien dat ze daar iets vinden :lol:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...