Ga naar inhoud

iemand ervaring met de zalman zm80???


Aanbevolen berichten

kheb op de hcc een zalman zm80-hp voor m'n video kaart gehaald, en heb die inmiddels gemonteerd. nu heb ik alleen 2 vragen: klopt het dat de Heatsink Base en de (grote) Heatsink plaat niet vlak opelkaar liggen (0,5mm ruimte) en alleen doormiddel van de heatpipe met elkaar in verbinding staan?? nog iets denk dat er bij zalman iets verkeerds is gegaan, want ik kreeg twee grote Front Side Heatsink ipv een Front en een Back side Heatsink. nou is dit niet de grootste ramp want als je de Heatsink Base op de achterkant opdraaid past ie gewoon, alleen die Heatpipe loopt zal maar zeggen recht naar beneden ipv schuin. is dit heeel erg??
Link naar reactie
Ik heb zelf 1x de Zalman ZM80-HP geinstaleerd gezien op een Club-3d Radeon 9700 pro. dit heb ik echter laten doen. De Heatpipe hoort schuin te zitten dat weet ik zeker ook weet ik zeker dat het blok aan de achterkant even groot is als aan de voorkant. die van de ZM50-HP verschilt wel. Kijk maar eens hier: http://www.zalman.co.kr/english/product/zm80A-hp.htm Bekijk het installatie Flash filmpje maar! De Heatpipe mag niet recht zitten!!!! [color=red:1fcc17ac97]1. The heatpipe installed on the video card should look exactly like the diagram below labeled (O). Check the diagram to see if you have correctly installed it.[/color:1fcc17ac97] [img:1fcc17ac97]http://www.zalman.co.kr/images/0208/50dos-ox.gif[/img:1fcc17ac97]
Link naar reactie
de blokken zijn wel even groot, het probleem is dat er een klein ruimte is (+- 0,5mm) tussen het blokje op de cpu en de grote plaat. alleen de heatpipe zorgt voor verbindiging. nu is ook mij vraag kan het kwaad dat ie recht zit, of koelt ie gewoon minder goed?? het is voormij allen maar voor het gezicht (casemod) hij is niet over geclockt en er blaast ook nog een fan bij.
Link naar reactie
Hier nog een goeie review van de Zalman ZM80-hp: http://www.spodesabode.com/content/article/zalmangpu Dit hoort er allemaal bij te zitten: [img:76dd015dc8]http://www.spodesabode.com/articles/zalmangpu/the-set.jpg[/img:76dd015dc8] Ik hoop dat dat overeenkomt met die van jou. Hier nog een duidelijk plaatje hoe het hoort te zitten: [img:76dd015dc8]http://www.spodesabode.com/articles/zalmangpu/all-done.jpg[/img:76dd015dc8]
Link naar reactie
alles was wel compleet, alleen zaten er van die grote plaat 2 front platen bij ipv 1 front en 1 back plaat. de back plaat is bijna precies hetzelfde, alleen de sluif voor de heatpipe zit hoger zodat de heatpipe schuin loopt. wat ik nu gedaan heb: tussen de 2 platen en de base cool blok zilver pasta. daarnaast heb ik de base cool blok achterop doormiddel van een ijzer plaatje verhoogt (meer naar boven geschoven) zodat de heatpipe wel schuin loopt zoals het hoord. nu worden bijde platen warm ook zoals het hoord, en er is meer dan voldoende luchtstroom. iig BEDANKT voor je reactie's!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...