Ga naar inhoud

-= POV GeForce 4 ti 4200XP Topic =-


Aanbevolen berichten

Ik zei eerst dat de XP-TURBO een verschil heeft met de gewone XP. Maar nu weet ik dat er niks verschilt. Alleen de snelheid is hoger geklokt dan de gewone XP. Dus volgens mij kun je beter een gewone kopen want die haalt ook makkelijk 310/660 en is goedkoper. Mijn excuse voor de fouten die mijn vorige posts bevatten :oops: Woei!!!!!
Link naar reactie
  • Reacties 105
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    106

[quote:b94233f22d="Fr4ggie"]ik heb zonet een point of vieuw besteld en als ik hem binnen heb laat ik de resultaten wel weten![/quote:b94233f22d] Welke? Zeker de "gewone" XP. Ik sta zelf bijna ook op het punt er een te kopen bij eynstein, want die mod ze en staat goed bekend (Heb even de shopsurvey gecheckt.) Alleen ging ik eerst uit van een XFX'je rond de 200 euro's maar die zijn haast nergens te krijgen (de 3,6 ns versie dan). Maar met 40 euro's erbij heb je dan ook een nog gavere kaart.
Link naar reactie
[quote:e05fae33e8="Fr4ggie"]Owja red dragon weet jij toevallig op sideband adressing en fast writes nog wat uitmaakt kwa score /fps ?[/quote:e05fae33e8] Het kan een paar punten in je voordeel zijn als je het aan heb staan, ik spreek dan over 10 a 20 punten meer niet. Het is niet de moeite want je systeem kan er onstabieler van worden, zeker als je overklokt. beiden hebben te maken met het data verkeer over je AGP poort, zoals je weet maakt AGP2x, AGP4x en AGP8x ook bijna niets uit. Ik raad het aan om het uit te laten staan zodat je de rest van je systeem stabiel kan OCen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...