Ga naar inhoud

Top 3 Grafische kaarten


Aanbevolen berichten

  • Reacties 81
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:8e99814d67="Bockempiep"]Ja dat is 'm! Maar tegen mij zeiden ze dat er een 400 Watt voeding in zat :roll: zoude ze me genaait hebbe? :cry: Ik zal 'm morge is openschroeven en kijke ofdat er nergens nog wat info opstaat en anders ga ik wel een andere halen :D[/quote:8e99814d67] Tja. bij de ene shop zit er een 230 watt in en bij de andere shop 300watt. 400watt is niet echt standaard voor een normale kast waar deze ook onder valt ondanks ze uiterlijk. 400 watt word over het algemeen pas geleverd als er specifiek om gevraagd word. meeste shops doen niet zommaar een 400 watt voeding in een kast. shroef maar open en kijk maar.dan weet je het zeker.
Link naar reactie
[quote:0d051ceca3="Fr4ggie"]LoL Je begreep me verkeerd ik zei ik heb de radeon pro Gesignaleerd bij www.exile.nl voor al 399 euro! Ik denk dat ik hem wel ga kopen aangezien ik in hoge resoluties ga spelen :D[/quote:0d051ceca3] Goeie keus, daar zal je geen spijt van krijgen, hij is erg goed en de drivers zijn zeer stabiel, ik heb eigenlijk geen enekel probleem..maar dat heb ik nooit, of zeer kort. Meestal komt er snel een fix of van de gamedevs of de kaartbakker.
Link naar reactie
//Fr4ggie Die prijs van 399 euro bij Exile was al bekend :roll: Als je dit draad had gevolgd wist je het, eerst pagina 3e post van onderen. [Url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=71826&postdays=0&postorder=asc&start=0]Kijk hier maar is[/url] Maar goed...... het is een goeie keuze Fr4ggie zoals edward al zegt is het een top kaart. echt de moeite waard. Ik heb hem 3 weken getest en mijn conclusie is een top kaart! Zorg wel dat je een zware voeding heb , de kaart trekt 50watt stroom en dat is niet misselijk. een MERK voeding is erg aan te raden met deze kaart. minimaal 350 watt als je een AMD systeem heb.
Link naar reactie
[quote:cd930203bf="Bockempiep"]Ok dan, dus een Antev True Power van 430 of 480 Watt, komt eraan! :D[/quote:cd930203bf] toch maar aan het lezen geslagen zie ik ;) :D ja dat is een erg goeie keuze. Stil en erg stabiel. je heb ze ook in de goedkopere smaken. 330watt en 380watt en de mega zware 550watt ook leuk voor mensen die aan case mods doen. de True blue 480, das een Antec True power 480watt voeding met een blauw lichtje erin :) meer info op www.antec-inc.com
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...