Ga naar inhoud

-= Nieuwe Detonators deel 2 =-


Aanbevolen berichten

  • Reacties 128
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
// HJS Ik had de V-sync standaard aan staan en toen standaard uit en nu altijd uit, maar er is niks veranderd. Je bedoelt toch de verticale synchronisatie onder OpenGL-instellingen? Ik heb rivatuner al, ik zal eens kijken. Heb je nog suggesties welke instellingen ik moet veranderen? btw: Tot en met het eerste laadscherm gaat alles goed. Het geflits begint pas bij het scherm met het hoofdmenu.
Link naar reactie
Het DD probleem is opgelost! Ik had in het configuratie tooltje van DD niet direct 3D als rendering gekozen, maar softwarematig. Dit had ik gekozen omdat de test telkens bleef hangen als ik hem op direct 3D had staan(ook wel een beetje vreemd trouwens). Nu toch direct 3D gekozen en skip test aangevinkt. En toen deed ie het wel. Mijn excuses voor deze dwaling in het topic. Het lag dus niet aan de detonators, want de test deed het ook niet met de 30.82.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[url=http://firingsquad.gamers.com/hardware/omegadetcomp/default.asp]KLIK HIER[/url] voor een test van de volgende drivers: [quote:44f5d915ab] Driver Versions 30.82 40.41 40.71 40.72 Omega 1182[/quote:44f5d915ab] Het leuke is dat ze de Omega dirvers ook hebben getest. De Omega drivers zijn wel langzamer maar bieden wel een verbeterde beeldkwaliteit haal ze hier weg: http://www.omegacorner.com/
Link naar reactie
[quote:d6b390347b="Red Dragon"]welke site? Omegacorner? Omega maakt al een hele tijd drivers voor ATI maar voor Nvdia sinds kort pas. ze specialiseren zich meer in beeldkwaliteit in games e.d. ipv snelheid.[/quote:d6b390347b] Hij is begonnen ooit met 3dfx drivers aan te passen, toen ATI en nu doet hij nVidia er ook bij. Gebruik al tijden Omega drivers (eerst voor mijn ATI en nu voor mijn nVidia kaart. (nu tijdelijk niet want ik gebruik de 40.72)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...