Ga naar inhoud

-= Radeon Topic deel 11 =-


Aanbevolen berichten

[quote:a0a95c02d9="Baxcorp"]thx voor de informatie Slashhead, ik denk dat ik nu met een gerust hart een club3d radeon9500Pro ga aanschaffen 8) [/quote:a0a95c02d9] Zei ik toch :roll: [quote:a0a95c02d9="Baxcorp"] Economie is nu niet meteen m'n sterkste vak, maar ik vind het een beetje een onhandige constructie van ATI om zo haar kaarten in Europa te verkopen. En als alleen Hercules er wat moois van maakt (meer dan "mooi" kun je het niet noemen als je alleen de HELFT van de geheugenchips goudkleurige heatsinks geeft 8) ) dan heeft het ook weinig variatie tot gevolg. Eigenlijk geeft het alleen maar verwarring onder de consument EN hogere prijzen aangezien de werknemers van club3d e.d. ook nog willen eten... :cry:[/quote:a0a95c02d9] Voot ATI is het niet echt onhandig hoor. zij verkopen alleen maar de CHIP en de Blau print van de reference design en wat richtlijnen. vervolgens maken de kaarten bakkers de kaart en verkopen Club-3d e.d. de kaart. Denk dat dat erg slim van ATI is.
Link naar reactie
  • Reacties 128
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:bcc6e1634f="Red Dragon"][quote:bcc6e1634f="Baxcorp"]thx voor de informatie Slashhead, ik denk dat ik nu met een gerust hart een club3d radeon9500Pro ga aanschaffen 8) [/quote:bcc6e1634f] Zei ik toch :roll: [/quote:bcc6e1634f] Oké Rode Draak, je hebt me overtuigd, ik zie dat Slashhead een goede moderator in jou heeft gevonden! 8) (zonder gekheid: mijn doorvragen kwam echt niet doordat ik jou niet geloofde :) ) 3 personen een week laten eten kost ongeveer 3 x 45 = 135 Euro. Nou, laten ze honderd producten per week verkopen dan hoeft er maar 1,35 Euro extra per product te worden gerekend...dat mogen ze hebben van me 8) Hé, economie is niet zo moeilijk toch??? :-? 8)
Link naar reactie
[quote:4add7f12e3="Red Dragon"]Laat Creative zich nu maar bezig houden met het maken van Geluidskaarten en Boxen, daar zijn ze teminste goed in hun videokaarten zijn veel te duur voor wat ze bieden. Het zou nooit mijn keuze wezen, een videokaart van creative (paradox: ik heb ooit een Creative GeForce 256 DDR gehad) :oops:[/quote:4add7f12e3]Ik deel id dezelfde mening, maar ja, hoe meer fabrikanten des te beter voor de prijs ;) Ze kwam ook al met een optical mouse :) Wie niet tegenwoordig ? ;)
Link naar reactie
Creative en Hercules zijn retail merken, die zijn over het algemeen iets duurder. Maar schijnen het goed te doen in computer shops zoals Dynabyte, Dixons e.d. (dat soort winkels) Denk aan inrichtingen zoals een Hercules of Creative vitrine... beiden hebben hetzelfde assortiment en zijn dus keiharde rivalen 8)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...