Ga naar inhoud

2 AGP-kaarten in een pc mogelijk???


Aanbevolen berichten

Ja het is mogelijk, maar de 2de moet je dan rechtop zetten tegen een Hd ofzo. Nee zonder gekheid, het is alleen mogelijk als je een geintergreerde AGP videokaart heb in op je moederbord en een AGP slot. Maar de ingebouwde kaart moet je wel uitzetten als je er een in het agp-slot douwt. Dus dan heb je eigenlijk nog maar 1 werkende AGP kaart. niet mogelijk dus
Link naar reactie
Dat is nu niet mogelijk, maar met de nieuwe AGP 8x standaard zou het mogelijk moeten zijn om 2 AGP sloten op 1 moederbord te zetten. Er moeten dan natuurlijk wel fabrikanten zijn die dit daadwerkelijk doen. Ik weet niet zeker of dit nou bij AGP Pro of bij AGP 8x is, maar ik denk bij AGP 8x omdat AGP Pro al een tijdje uit is :)
Link naar reactie
Ok dat het niet mogelijk is omdat je mobo maar een AGP slot heeft is logisch. Maar de voordelen (stel dat het wel zou kunnen) DVD kijken op de tv out en een spel spelen over de andere kaart? Dat kan al met een mpeg decoder kaart met TV out! (creative verkocht die een aantal jaren geleden met dvd in een pakket, ze zijn nu nergens meer te vinden, waarom?) Maar verder? Waar zou het dan goed voor moeten zijn, waar zou je het voor willen gebruiken?
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...