Ga naar inhoud

Oude Detonator


Aanbevolen berichten

[quote:faaf8a725e="Bockempiep"]Bedankt mensen!! Ik heb trouwens iets op gemerkt: Vorige week had ik nog Windows ME met de 27.42 driver en toen had ik iets van 4300 3Dmarks en nou met WinXP Pro en de 27.42 heb ik opeens maar 2800!!! :cry: Waar zijn die 1500 punten heen? Is WinXp echt zo sloom? Of waar ligt dat aan?[/quote:faaf8a725e] Ik draai Detonator drivers 29.80 van Asus voor mijn GF2 GTS (AMD Athlon 1Ghz, 512 Mb RAM) en deze haalt onder 3DMark2001 SE een score van ruim 3600 punten, met de 27.42 zat ik rond de 3500 punten en beide onder XP. Dus, de nieuwste drivers kunnen soms best nog wel een performance boost leveren voor 'oudere' kaarten.
Link naar reactie
Ja volges mij ook. Ik ga eerst ff die 29.42 uit proberen en anders nog oudere, 12.xx ofzo. Maar het installeren van een oudere driver valt ook niet mee! Ik heb gemerkt dat WinXP geen oude software slikt, want als je en nieuwere driver door een oudere wilt vervangen dan weigerd 'ie die gewoon. Is daar geen truc voor of zo? :D
Link naar reactie
Mmmmm, ja. Maar wat kan er dan verder nog fout zitte? Ik zal het anders aan onze collega's van de software afdeling vrage of zo. D'r zit trouwens een nieuw stukje geheugen in van 256MB en of ik die nou erin of eruit haal maakt ook niks uit voor de score. Of maakt het niet uit hoeveel intern geheuge je heb? :roll:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...