Ga naar inhoud

Hé hé eindelijk mijn pc binnen.. 3DMark 13193!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 48
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
uiteraard. de NV30 van nVidia. ik ga me GeForce 4 ti 4400 vervangen voor deze kaart. ik hoop dat ie net voor kerst 2002 uitkomt. anders word het het eerst wat ik koop in 2003. en ik ga in spetember dit jaar nog een Logitech cordless optical halen (zwart/zilveren draadloos toetsenbord en zwart/zilveren optische draadloze muis is dat)
Link naar reactie
[quote:88beaa7815="Red Dragon"]uiteraard. de NV30 van nVidia. ik ga me GeForce 4 ti 4400 vervangen voor deze kaart. ik hoop dat ie net voor kerst 2002 uitkomt. anders word het het eerst wat ik koop in 2003. en ik ga in spetember dit jaar nog een Logitech cordless optical halen (zwart/zilveren draadloos toetsenbord en zwart/zilveren optische draadloze muis is dat)[/quote:88beaa7815] zou je dat wel doen?? ik heb hem ook over wogen maar naar wat geinformeert te hebben naar lui die hem hebben/hadden toch niet gedaan. Hij reageert gewoon langzamer dan een normaal keyboard en met FPS games is die muis heel irri. Iemand die hem had gekocht heeft hem een gewoon weggegven en zijn oude 486 compaq muis gepakt :D Ik typ gewoon met een noname aldi toetsenbord en gebruik ook een 486 compaq muis en dat gaat prima.
Link naar reactie
Me broer heeft hem al een jaar die logiteh set en een maat van me en half jaar. beiden zijn erg tevreden en ik heb daar ook wel is gegamed en dat beviel me prima. Ik speel zelden FPS games en ik heb nu ook een draadloze (echter niet optische) muis van logitech en die bevalt prima. het probleem wat jij schetst is alleen te merken bij DIE-hard online FPS spelers. zo nu en dan single player FPS spelen kan er prima mee en zeker de RPG's die ik speel gaat prima. VInd het gewoon een ontzettend mooi setje om te zien :D [img:87881fe866]http://www.wintelco.nl/productov105.gif[/img:87881fe866] past mooi bij me "Silver Chieftec Case" met zwarte DVD en CDRW en FDD en bij me boxen. :D
Link naar reactie
maat van me heeft alleen de muis...of vergelijkbaar..... Met games is het iderdaad wel lastig soms....in de "heat of the battle" vliegt die muis alle kanten op en het risco dat hij de ontvanger niet kan vinden is dan wat groter, heb je bij een vaste draad niet. Maar het zal ook wel uit maken hoe de je hele zaakje op je bureau plaatst. Maar hij ziet er in ieder geval wel wel puik uit.
Link naar reactie
Ik gebruik al ruim 2 jaar een Draadloze muis en heb nog nooit een van de door jullie beschreven problemen gehad. ook niet als ik On-line speel. de ontvanger moet je natuurlijk niet in de buurt van een sterk Electro magnetische bron leggen zoals, Boxen, Mobile telefoon en andere draadloze apperatuur. dan vraag je om problemen. Mijn ervaring die ik heb opgebouwd met draadloze muizen is dat ze prima zijn voor games, mitst je je ontvanger maar goed plaatst. 130 euro kost ie overigens. en ik vind het uiterlijk van me pc ook belangrijk. mooier setje dan dit kan ik me niet voorstellen.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...