Ga naar inhoud

Leadtek Winfast A250TD, ook in LITEversie??


Aanbevolen berichten

Hallo, ik sta op het punt een nieuwe computer te kopen, met daarin een Leadtek A250 TD kaart. Nou beweerd een vriend (tevens IT-specialist) dat dat dan wel een LITE versie zal zijn, omdat dat meestal bij dergelijke winkels (Dynabyte (en ik beschuldig niks :wink: )) is. Kan dit kloppen, en zo ja, waar moet ik dan op letten om er zeker van te zijn dat het geen LITE versie is.. en wat is trouwens minder aan een LITEversie ?? Bedankt voor de hulp Tom Zwartjes
Link naar reactie
[quote:ccc60bd532="Tom Zwartjes"]Hallo, ik sta op het punt een nieuwe computer te kopen, met daarin een Leadtek A250 TD kaart. Nou beweerd een vriend (tevens IT-specialist) dat dat dan wel een LITE versie zal zijn, omdat dat meestal bij dergelijke winkels (Dynabyte (en ik beschuldig niks :wink: )) is. Kan dit kloppen, en zo ja, waar moet ik dan op letten om er zeker van te zijn dat het geen LITE versie is.. en wat is trouwens minder aan een LITEversie ?? Bedankt voor de hulp Tom Zwartjes[/quote:ccc60bd532] voor zover ik weet, zit er op de "lite" versie van de Leadtek een ander (lees kleiner) koel element. dus niet zo'n enorm ding als op de TI4600/4400, voor de rest is er geen verschil :)
Link naar reactie
maar alle ti-4XXX series geven ze aan als Winfast 250 TD, als hij het over de ''lite'' versie heeft zal ie idd de 4200 bedoelen die heeft in vergelijking tot de 4400 en 4600 maar 1 fan ipv 2 op de grote broers, of hij bedoeld met ''lite'' dat de kaart geen Myvivo serie is, maar maak je daar gebruik van dan, van video-IN video-OUT???
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...