Ga naar inhoud

-= Radeon Topic deel 9 =-


Aanbevolen berichten

  • Reacties 187
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Het mooie van al dat nieuwe geweld is dat de R8500 steeds goedkoper wordt. Kheb er net 1tje besteld. :) Deze om precies te zijn: Club3D ATI Radeon 8500 Pro 64M DVI/TV-Out €134,34 Kwou voor de vakantie nog gaan voor een GF3 Ti200, maar na de vakantie zag ik dat de R8500 wel erg was gedaald, dus heb ik deze nu besteld, ze hadden um niet meer op voorraad dus ik moet een weekje wachten (zit ook gelijk een HDD bij de bestelling) maar dan kan ik eindelijk die TNT 2 na een paar jaar trouwe dienst er uitgooien. Zal me een goed gevoel geven. Komt met korte tijd waarschijnlijk ook nog een andere p3 bij (866) dus dan ben ik weer ff blij. Kan ik eindelijk GTA3 spelen zonder enorme framedips bij druk verkeer en regen. :( Maar goed, zodr ik um heb horen jullie meer.
Link naar reactie
Juist dat was het. Khad me nog niet verder verdiept in het verschil, maar ik wist dat ie iets minder had. Kan niet wachten tot ik um heb. Khaal er wel niet alles uit, maar hij kan nog wel ff mee, evt ook in een nieuwere pc ook nog wel. Het is de proversie dus 275/275 Altijd fijn natuurlijk. Kheb LE versies gezien die duurder waren dan deze :). Nog een week pfff.
Link naar reactie
Ben ik het mee eens... achteraf zeg je toch altijd: "had ik maar even gewacht, want dan...." Marcel je moet niet vergeten dat jij al een paar maanden een monsterlijk systeem hebt! :) Dat je nu alles veel goedkoper kan krijgen is dan ook niet zo raar :wink: Time goes by... En je betaalt nou eenmaal de hoofdprijs als je alles zo snel mogelijk wil hebben ;) Kijk maar naar Red Dragon: Die heeft +/- 400euro gedokt voor zijn kaart die je nu voor +/- 280euro krijgen kan :)
Link naar reactie
[quote:0866e4d700="kajutsa"]Ben ik het mee eens... achteraf zeg je toch altijd: "had ik maar even gewacht, want dan...." Marcel je moet niet vergeten dat jij al een paar maanden een monsterlijk systeem hebt! :) Dat je nu alles veel goedkoper kan krijgen is dan ook niet zo raar :wink: Time goes by... En je betaalt nou eenmaal de hoofdprijs als je alles zo snel mogelijk wil hebben ;) Kijk maar naar Red Dragon: Die heeft +/- 400euro gedokt voor zijn kaart die je nu voor +/- 280euro krijgen kan :)[/quote:0866e4d700] Ja dat is ook wel weer waar :D
Link naar reactie
[quote:cd13996a97="Red Dragon"]kleine noot... ti 4400 was 6 maanden geleden toen ik hem kocht 435 Euro en nu idd slechts 280 Euro. Ik ben het gewend dat het zo snel daalt en daarom boeit het me niet zo meer.[/quote:cd13996a97] Toch vind ik die dalingen wel bizar :D Volgende keer koop ik net ff iets onder de top in, scheelt ene hoop geld.
Link naar reactie
[quote:b99bc099d7="Muse"]Daarom koop ik altijd net onder de top. Ik heb dan wel nooit het nieuwste en het snelste, maar als ik dat zou willen was ik bakken met geld kwijt geweest (en die heb ik trouwens niet :( kben vandaag pas 18 geworden)[/quote:b99bc099d7] ach ik ben pas 15, dus leeftijd doet er niet zoveel toe Ik bedoel mijn vader is 40 en verdient genoeg om telkens het nieuwste van het nieuwste te kopen, maar hij viel wel bijna flauw toen ie hoorde dat dat samsung reepje van nog geen 8 cm2 220 euro had gekost. Het is maar net waar je je prioriteiten legt.
Link naar reactie
//red dragon Hoe veel koste dat dan? //muse [img:7d855684a2]http://216.40.241.68/otn/party/birthday.gif[/img:7d855684a2] Ik ben 15, maar mijn vader verdiend niet zoveel als die van marcel, wij kunnen dat met computers betalen omdat we niet zovaak op vakantie gaan en we woonen ook maar in een klein huurhuisje. Wij stellen prioriteiten :) .
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...