Ga naar inhoud

-= Radeon Topic deel 9 =-


Aanbevolen berichten

[quote:88c0f05e42="Slashhead"]En wie is dan die goedheiligman die aan mensen zoals jij dure grafische kaarten uitleent?[/quote:88c0f05e42] ach ja.. tis ook helemaal niet zeker of het kan of mag, maar ik heb ook al eens een XMS3000 Corsair reepje mogen testen/lenen en een ESC mobo met KT333. heel erg soms heb ik mazzel. ik reken er echter niet op. //kajutsa. meeste dingen over de R9700 heb ik inmiddels wel gelezen nu, evengoed bedankt.
Link naar reactie
  • Reacties 187
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Tja, ik moet zeggen, ik ben onder de indruk. Maar NVidia zal dit heus niet zomaar over zich heen laten komen. Straks zitten veel mensen met een 9700 in hun pc'tje met verbazing te kijken naar de benchmarks van NVidia. De techniek loopt ook weer eens vooruit op de spellen. De DirectX 8 games komen eindelijk een beetje op gang en dan zijn de kaarten met DirectX 9 al klaar voor verkoop. Wel balen dat ze steeds met iets nieuws blijven komen. Zo kan ik het nooit bijhouden met mijn zakgeld van €30,-' :cry: en werken zie ik nou niet echt zitten. BTW mijn moeder stelt het niet echt op prijs als ik veel geld aan "die stomme computer" uitgeef. Tja, ik ben ook pas 16
Link naar reactie
Helemaal mee eens, maar ik heb nog niet zo lang mijn GF4 ti 4200 en die veroudert dan ook al weer snel. Krijg ik al weer spijt van mijn aankoop. :wink: Maar als je zoals ik gaat redeneren hoef je nooit een kaartje te gaan kopen, want die is na een paar maanden toch weer veroudert, net zoals met (bijna) aan een computer. :cry:
Link naar reactie
[quote:26032bac50="Robertstam"]Helemaal mee eens, maar ik heb nog niet zo lang mijn GF4 ti 4200 en die veroudert dan ook al weer snel. Krijg ik al weer spijt van mijn aankoop. :wink: Maar als je zoals ik gaat redeneren hoef je nooit een kaartje te gaan kopen, want die is na een paar maanden toch weer veroudert, net zoals met (bijna) aan een computer. :cry:[/quote:26032bac50] een hele goeie kaart die ti 4200. moet je heel tevreden mee zijn en daar kan je nog zeker wel een jaar of 2 meer vooruit. ikzelf ruil me videokaart om de 9 maanden in, maar dat kan niet iedereen zich veroorloven. Tja computers zijn nu eenmaal een dure hobby
Link naar reactie
[quote:dc19093ea9="Slashhead"]Nou R.D. gefeliciteerd dan maar :D Jij hebt wel een hoop "vrienden" dat je van je verjaardags geld een NV30 kunt kopen..... :P Of heb je soms vage vrienden? ;) Ben benieuwd wanneer de eerste R300 in NL arriveert.[/quote:dc19093ea9] lol. Ik heb idd vrij veel vage vrienden en krijg van me ouders en schoonouders en broer ook geld. 500 Euro is dan zo bij elkaar weet ik uit ervaring, tenzij ze did jaar besloten hebben om geen geld te geven maar dingen voor me nieuwe huis.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...